Νίκη γοήτρου θέλει στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Καβάλα στην έδρας της, το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», σε παιχνίδι που αρχίζει στις 5 το απόγευμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν σήμερα να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρουν παράλληλα και τη ρεβάνς της ήττας από την Καβάλα με 3-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νεάπολη. Οι προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες, με τον Βασίλη Βούζα να μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Μπουτζίκο, που δεν έπαιξε στο Βατάν, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, λόγω τιμωρίας. Λογικά θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα και παίκτες που έμειναν εκτός την Τετάρτη όπως οι Τσαγκαλίδης, Βουκελάτος, Κατσούκης, Βασιλούδης (μόνο ο τελευταίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή), ενώ στην αποστολή βρίσκεται μετά από καιρό και ο Γκιοατά, αν και λογικά θα μείνει στον πάγκο.
Τραυματίες παραμένουν οι Ξενοδόχοφ και Γιαννίτσης, ενώ στον Βόλο έμεινε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ιάσων Παπαδημητρίου, αφού δηλώθηκε να εκτίσει σήμερα την ποινή του. Τη θέση του στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Στέφαν Τζούριτς.

Διαιτητής ο Μέγας
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή του σημερινού αγώνα τον Αλέξανδρο Μέγα της ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Βρούζος, επίσης από την ΕΠΣ Πιερίας και ο Κωνσταντίνος Στάικος της ΕΠΣ Λάρισας. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στην Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, που και αυτή ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Στρατούδης από την ΕΠΣ Έβρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις