Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος ο Διαγόρας με Ορφέα στην Ξάνθη (pregame)

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη νέα Σούπερ Λιγκ 2 ρίχνεται σήμερα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου. Η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. τον Ορφέα Ξάνθης εκτός έδρας, φιλοδοξώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπει με το… δεξί σε μία διαδικασία όπου θα κυνηγήσει μια μεγάλη υπέρβαση.
Το σημερινό ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου, με τον Διαγόρα να έχει κάνει το ρεπό του στην πρεμιέρα. Όσο για τον Ορφέα Ξάνθης, γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Διαγόρα, με τον κ. Αρσένο να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Λάιος, Γιώργος Σκύφτας, Θάνος Κυρίτσης, Κώστας Ζενούνης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέκος Κουβελάς, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Καραμανλής, Γιάννης Κυρίτσης.
Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι: Κωνσταντίνος Τσακίρης της ΕΠΣ Δράμας και Αντώνης Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας και παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις