Γέμισαν συνθήματα τους τοίχους του Γ.Σ.Βόλου

Γραμμένους με συνθήματα βρήκαν σήμερα τους τοίχους του ιστορικού συλλόγου τα μέλη της διοίκησης του Γ.Σ.Βόλου. Ο πρόεδρος του Γ.Σ.βόλου κ. Αντώνης Χιώτης, δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Κάποιοι προσπαθούν ανιδιοτελώς να προσφέρουν στο πλέον ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, την Νεολαία ένα ευχάριστο και καλαίσθητο περιβάλλον για άθληση και διαπαιδαγώγηση και κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν ξένη περιουσία για να εκφράσουν τα οπαδικά τους απωθημένα. Η κρίση στον κάθε ένα…

 …Απλά εμείς εκεί στον Σύλλογο προσπαθούμε μόνοι μας χωρίς βοήθεια από Κεντρικούς ή Τοπικούς Φορείς, χωρίς εισπράξεις, χωρίς την βοήθεια επώνυμων φιλάθλων,στηριζόμενοι στις διαπροσωπικές σχέσεις και την ευαισθησία κάποιων συμπολιτών να διατηρήσουμε το επίπεδο του πλέον ιστορικού συλλόγου της περιοχής και από τους ιστορικότερους της χώρας, στο επίπεδο που του αρμόζει. Το να καταστρέφουμε είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να δημιουργούμε.

Αγαπητοί φίλοι του εν λόγω Συνδέσμου. μιας και όπως αναφέρετε στην ιδρυτική σας διάταξη,ενδιαφέρεστε για το κοινωνικό σύνολο, ελέξτε τα μέλη σας. Έτσι δεν σας διαφημίζουν,το αντίθετο.
Σεβαστείτε για να σας σεβαστουν”.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

Αντώνης Χιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις