Ξέρα«νε» τον Ποσειδώνα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής (20/6) η ΑΣΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η “κιτρινόμαυρη” είδε τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 4ο λεπτό, έμεινε πίσω στο σκορ (70′ Γιαννούσης), για να φτάσει τελικά στο 90+1′ στην ισόφαριση (1-1) με το γκολ του Ξέρρα.

Ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος πραγματοποίησε μέτρια ως κακή εμφάνιση όμως παρ’ όλα αυτά έδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει… βαριά φανέλα.

Πολύτιμος ο βαθμός καθώς πλέον με νίκη την ερχόμενη αγωνιστική εντός με το Καναλάκι, μπορεί να “τσεκάρει” το εισιτήριο για την Super League 2.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ξανθόπουλο. Ο ίδιος το εκτέλεσε και νικήθηκε από τον εξαιρετικό Θεολόγη.

Στη συνέχεια η Αναγέννηση είχε την ελαφρά πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλεί τον αντίπαλο, με το 0-0 να μένει στο ημίχρονο.

Ο Ποσειδώνας έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε στο 70′, όταν ο Γιαννούσης βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή της ΑΣΑ και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν το έβαλαν κάτω, πάλεψαν και στα τελευταία λεπτά “έκλεισαν” στα καρέ τους γηπεδούχους.

Στο 90+1′ ο Μπακαδήμας έκανε ένα γύρισμα από τα αριστερά και ο Ξέρρας με όμορφο γυριστό σουτ “έγραψε” το 1-1 πανηγυρίζοντας έξαλλα την ισοφάριση.

Η ΑΣΑ στο τέλος θα μπορούσε να πετύχει και την απόλυτη ανατροπή, όμως δεν το πέτυχε φεύγοντας με το “χρυσό” 1-1 από τη Μηχανιώνα.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δελιζάνος, Λαγγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Κατσουλίδης, Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Θεολόγης Μ., Κουτρομάνος, Μπακαδήμας, Μλαντένοβιτς (88′ Τσιρογιάννης), Νίκιτς, Γκουγκούδης, Κοντογιώργος (58′ Θεολόγης Β.), Μπιτέλης, Πολίτης, Χασομέρης (71′ Λώττας), Τζέκος (58′ Ξέρρας).

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις