Νωθρός ο Ολυμπιακός Β. στο Αιγίνιο χάνει 1-0 από τον Αιγινιακό στο ημίχρονο

Ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγούνται με 1-0 με γκολ του Ιβάν Μιτρόφ στο 6′, απέναντι σ’ έναν νωθρό Ολυμπιακό, ο οποίος στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά.

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και… …στα πρώτα έξι λεπτά δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ σημείωσε και το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 2′ ο Ζούρκος έκανε τη σέντρα, ο Δήμος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μιλόσκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Γεωργίου.

Στο 5′ σουτ του Μιτρόφ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ. Ο Ιβάν Μιτρόφ με ωραία προσπάθεια ξεπέρασε δύο παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σούταρε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, γράφοντας το 1-0.

Μετά το 10′ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί επιθετικά και να απειλήσει το τέρμα του Τόλια. Μάλιστα, στο 14′ συνεργάστηκαν οι Κατσολάρι και Μιλόσκοβιτς, με τον τελευταίο να σουτάρει, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν η αιτία που δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις το τέρμα του Τόλια.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το μοναδικό κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο στο 42′ σε σουτ που επιχείρησε ο Γενγκά και με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σαμαρά και να καταλήγει κόρνερ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιας, Πετκάκης, Γιατσιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Κατσολάρι, Φαμπίνιο, Μιτρόφ, Σίκινιτς, Ζούρκος και Μιλόσκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γεωργίου, Καρράς, Κόμνος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ολίσε, Καπετάνος, Ακόστα, Μπρέσκα,Κατσίκης Γενγκά.

Διαιτητής: Παραργυρίου (ΕΠΣ Πιερίας)

Βοηθοί: Κήφος, Λαφατζής (ΕΠΣ Πιερίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις