Βέροια: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη Σούπερ Λιγκ 2

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της FL, όμως στην ΠΑΕ Βέροια ήδη άρχισαν να προετοιμάζονται για την επόμενη περίοδο, κατά την οποία η ομάδα θα αγωνίζεται στην νέα SL2 των δύο ομίλων.

Μία κατηγορία στην οποία κανονικά θα έπρεπε να προβιβαστεί πριν από δύο χρόνια, όταν με το «σπαθί» της κέρδισε την άνοδο το 2019, όμως της την στέρησε η αναδιάρθρωση Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα να παίξει για δύο περιόδους στην «ενδιάμεση» Football League.

Φέτος, από αυτήν πήρε επάξια το εισιτήριο, όχι ελέω αναδιάρθρωσης, αλλά λόγω της πολύ καλής αγωνιστικής της παρουσίας και της κατάκτησης μιας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της.

Στη «Βασίλισσα» λοιπόν προετοιμάζονται αυτό τον καιρό κυρίως σε οργανωτικά θέματα, λόγω των μεγαλύτερων απαιτήσεων που έχει η νέα κατηγορία, όπως και στο θέμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας και το μέρος που θα γίνει αυτή.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν να τρέχουν και τα αγωνιστικά, που έχουν να κάνουν με το «ξεκαθάρισμα» του έμψυχου δυναμικού, με την έκθεση του Παύλου Δερμιτζάκη (η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη) να έχει προτεραιότητα, ώστε να γίνουν γνωστές οι σκέψεις του Καβαλιώτη τεχνικού για παίκτες που θα συνεχίσουν ή θα αποτελέσουν παρελθόν.

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις