«Ομάδα με δυναμική ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ο Δημήτρης Σουάνης μίλησε στο SDNA για την εκτός έδρας νίκη της Κέρκυρας επί του Απόλλωνα (2-1), το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2016, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη μακριά από την έδρα της. Ο επιθετικός των Φαιάκων Δημήτρης Σουάνης μίλησε στο SDNA για το εν λόγω αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι οι «κυανέρυθροι» θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια έπειτα και από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2016 πετυχαίνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό της δίνει ώθηση για την συνέχεια;

«Σίγουρα είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τη και δη απέναντι σε έναν διεκδικητή που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς σε μια δύσκολη έδρα. Παρόλα αυτά η νίκη αυτή από μόνη της δεν θα έχει αξία εαν δεν κάνουμε ένα καλό σερί».

Παρά το γεγονός ότι βρεθήκατε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρον, καταφέρατε στο δεύτερο να ανατρέψετε την εις βάρος σας κατάσταση. Το γρήγορ γκολ που πετύχατε έπαιξε καθοριστικό ρόλο σ΄αυτό;

«Ναι έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο γιατί εκεί καταλάβαμε ότι ο Απόλλωνας είχε αγχωθεί με συνέπεια να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός αυτό, έχοντας περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και παράλληλα γινόμασταν ολοένα και πιο επικίνδυνοι».

Τι ήταν αυτό το οποίο σας είχε πει ο προπονητής σας για το εν λόγω παιχνίδι προκειμένου να εμφανιστείτε έτοιμοι;

«Ο κύριος Βοσνιάδης γνωρίζει πολύ καλά τον Απόλλωνα. Όπως σε κάθε παιχνίδι μας ανέλυσε τις αδυναμίες και προτερήματα του και μέσα από αυτό και σε συνδυασμό με την σωστή τακτική που ακολουθήσαμε καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Τι είδους κλίμα επικρατεί στην ομάδα μετά από το αποτέλεσμα αυτό;

«Η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα το οποίο στήθηκε πριν από 3 χρόνια. Αυτό συνεχίζεται και αυτό το οποίο έχουμε καταλάβει είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Πιστεύεις ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια με βάση και τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα;

«Θεωρώ ότι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι η Κέρκυρα έχει πιάσει το καλυτερο των δυνατοτήτων της ακόμα και στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Απόλλωνα όπου κερδίσαμε».

Πριν από την εντός έδρας ήττα σας από τον Εργοτέλη είχατε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα. Μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο;

«Ο στόχος μας είναι μόνο οι νίκες. Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να έχουμε 5 παιχνίδια με νίκες και για αυτό επιδιώκουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε».

Την επόμενη Κυριακή υποδέχεστε στην έδρα σας τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε προκειμένου να πετύχετε στον στόχο σας;

«Κατά κύριο λόγο να μην δώσουμε σημασία στις φήμες περί αποχωρήσεων παικτών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα με δυναμική. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη πολύ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις