Το μυαλό του Διαγόρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Τα μπαράζ στον Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή. Ο Διαγόρας θα υποδεχθεί στο Στεφανοβίκειο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με στόχο την πρώτη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, αυτόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1), στο ματς που έγινε στη Μηχανιώνα για την 2η αγωνιστική (ισοφαρίστηκε στο 90’).

Ο Διαγόρας προέρχεται από ήττα με 2-0 από τον Ορφέα στην Ξάνθη, με τον Στέλιο Αρσένο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Κυρίτση, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ορφέα.

Μόνο με νίκη ο Διαγόρας μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων και για τον λόγο αυτό όλοι  στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών στην αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής η Αναγέννηση Καρδίτσας σ’ ένα καθοριστικής σημασίας ματς θα υποδεχθεί τον Αχέροντα Καναλακίου.

Θυμίζουμε, πως η Αναγέννηση Καρδίτσας προηγείται στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς, Ορφέας και Αχέρων Καναλακίου ακολουθούν με τρεις, έναν βαθμό έχει ο Ποσειδώνας και χωρίς βαθμό παραμένει ο Διαγόρας.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως Διαγόρας και Αχέρων έχουν κάνει το ρεπό τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις