Football League: Ο… χορός των προσφυγών στη Ρόδο και η απίστευτη ατάκα της διοίκησης!

Μαζικές προσφυγές στη Ρόδο. Η ατάκα που… τρέλανε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια των «Ελαφιών»!

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της κατηγορίας. Μεταξύ των… πολλών και η Ρόδος, ενώ τα «Ελάφια» έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα που έχει προκύψει με τις κάρτες υγείας που μπορεί να επιφέρει μέχρι και την ποινή του υποβιβασμού.

Το ρεπορτάζ για… μαζικές προσφυγές και μάλιστα άμεσα, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, νομικά κινήθηκαν οι Γιόνδης, Μποζατζίδης, Παγώνης, Ρεβυθόπουλος και Πίτκας. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα αποχώρησαν από την ομάδα, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (απομένει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο για την τελευταία αγωνιστική της Football League), με μπόλικες αιχμές κατά της διοίκησης.

Τις επόμενες μέρες την ίδια… οδό θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, μετά και την τελευταία ομιλία ανθρώπου της διοίκησης στα αποδυτήρια.

«Αν δεν θέλετε να πάτε στον Ασπρόπυργο, να μην πάτε. Εγώ δεν πρόκειται να σας πληρώσω από τα δικά μου τα λεφτά. Μόλις πάρω τα λεφτά από το στοίχημα, θα πληρωθείτε. Η Ρόδος είναι ο κόσμος της».

Εκεί ξεκίνησε ένας διάλογος με κάποιους ποδοσφαιριστές που αντέδρασαν. «Εμείς δεν συμφωνήσαμε με τον κόσμο. Με εσένα συμφωνήσαμε».

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις