Επιστρέφουν και οι πέντε βαθμοί από τον Πιερικό

Στο στρατόπεδο της Νίκης το ένα καλό νέο διαδέχεται το άλλο και οι εξελίξεις τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο εξωαγωνιστικό έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο. Το 3 στα 3 στο φινάλε του 2015, έδωσε «πάσα» στη μεταγραφική ενίσχυση των κυανολεύκων, για να έρθει η 4η σερί νίκη στην αυλαία του 2ου γύρου και ν’ ακολουθήσει η επιστροφή των έξι βαθμών. Η μέρα έκλεισε ιδανικά, με τον Στέλιο Βούλγαρη να αποκαλύπει πως και οι πέντε βαθμοί που αφαιρέθηκαν “ελέω” Πιερικού έχει αποφασιστεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να επιστραφούν, προσδιορίζοντας και τον χρόνο που θα γίνει: αμέσως μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης.

Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής Νίκης στη συνέντευξή του στο BlueStarκαι στην εκπομπή «Κοριοί των γηπέδων», αποκάλυψε, επίσης, πως η διαδικασία της εκκαθάρισης αναμένεται να ξεκινήσει καθώς έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα μπουν μπροστά σ’ αυτή την διαδικασία.

Για το προσεχές ντέρμπι κορυφής με τον Αιγινιακό εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο όποιου γηπέδου κι αν γίνει το παιχνίδι και συμπλήρωσε πως έχει η Νίκη έχει αρχίσει συνεργασία με τα Τουριστικά Ακίνητα ώστε να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού για να προπονείται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις