Αραβίδης: «Έκανα καταγγελία και έλυσα το συμβόλαιο με την Παχαχαϊκή»

Ο Χρήστος Αραβίδης φιλοξενήθηκε στον ραφιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis», και αποκάλυψε ότι έκανε καταγγελία και έλυσε το συμβόλαιό τους με την Παναχαϊκή, ενώ πλέον είναι σε επαφή με 2-3 συλλόγους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναμνήσεις του με την φανέλα του Άρη, αλλά σχολιάσε τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, καθώς και την έλευση Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Τι κάνει σήμερα: «Έλυσα το συμβόλαιο μου με την Παναχαϊκή, έκανα καταγγελία και είμαι ελεύθερος. Μιλάω με δύο-τρεις ομάδες».

Αν πιστεύει ότι μπορούσε να κάνει καλύτερη καριέρα: «Μπορούσα και περισσότερο. Πολλές φορές και οι συγκυρίες τα φέρνουν διαφορετικά. Ίσως έκανα κι εγώ κάποια λάθη».

Για τις αναμνήσεις του με τον Άρη: «Πέρασα όμορφα στην πόλη. Δεν είχα πρόβλημα με την ομάδα. Το μόνο μου θέλω να πω είναι ότι δεν πήρα πολλές ευκαιρίες για να δείξω ότι μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Ήμουν και 22 χρονών τότε. Προπονητής ήταν ο Μαζίνιο όταν ήρθα. Είχε φέρει πολλά ονόματα τότε ο Άρης. Είχα προπονητές τον Κούπερ, τον Τσιώλη, τον Μιχαλήτσο. Διατηρώ ακόμα σχέσεις με τον Κούπερ. Ο άνθρωπος εκτίμησε ότι τα έδινα όλα και έχουμε μείνει καλοί φίλοι. Είναι άριστος επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Μπορεί να μην έπαιζα πολύ αλλά είχα την προσοχή του. Και όταν έχεις την προσοχή ενός τέτοιου μεγάλου προπονητή είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Μήτρογλου και αν επανέλθει στον παλιό καλό του εαυτό: «Είμαι σίγουρος για τον Κώστα επειδή τον ξέρω χρόνια. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Θα βρει τα πατήματά του, ταλαιπωρήθηκε από κάποια προβλήματα και όταν έχεις αποχή αυτό σε φέρνει πίσω. Με την προετοιμασία που θα κάνει φέτος, θα δούμε τον Κώστα που όλοι ξέρουν».

Για τον Κάρολ Σφιντερσκι: «Είναι ένας παίκτης που είναι μέσα στο γκολ ενώ συμμετέχει και στη δημιουργία. Είναι παίκτης που θες στην ομάδα σου. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή επιλογή στα χέρια του. Αν συνεχίσει έτσι, θα φέρει μια καλή πρόταση που θα κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τη σκεφτούν».

Για τατουάζ με το μήνυμα «δεν ξεχνώ» που έχει στο σώμα του: «Επειδή είμαι ποντιακής καταγωγής κι από μαμά κι από μπαμπά, το τατουάζ είναι για τη Γενοκτονία. Το έχω κάνει από πολύ μικρός, με εκφράζει και γι αυτό το έκανα. Για μένα και την οικογένειά μου μου σημαίνει πολλά. Τις ρίζες μας πρέπει να τις τιμάμε».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Βλέπω ότι έχουν κάνει κινήσεις οι ομάδες που θέλουν να είναι έτοιμες πιο γρηγορα. Στον Ολυμπιακό έχει καθυστερήσει το μεταγραφικό. Είναι σε εξέλιξη και το Euro και στη διάρκεια μίας τέτοιας διοργάνωσης, τα μεταγραφικά λίγο παγώνουν».

Αν η έλευση Λουτσέσκου φέρει τον ΠΑΟΚ πιο δυνατά στη μάχη του τίτλου: «Ναι. Ο Λουτσέσκου ξέρει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, αυτοί ξέρουν τον ίδιο. Πιστεύω θα υπάρξει συνεννόηση και πλάνο που θα ικανοποίει και τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις