Ο Πολυχρόνης από την Πιερία στο Επισκοπή – Νίκη Βόλου

Τους διαιτητές της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας ορίσθηκε στην αναμέτρηση Επισκοπή – Νίκη Βόλου το Σάββατο 26/6 στις 17:00. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Βρούζος και Ιωάννης Μηνούδης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Χρήστος Κρασαγάκης της Ένωσης Ηρακλείου και παρατηρητής ο Απόστολος Κουρκουνάς της Ένωσης Λασιθίου.

Το “παρελθόν” του Φώτη Πολυχρόνη

O 27χρονος διαιτητής από την Πιερία έχει διευθύνει συνολικά 51 αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων, από τους οποίους οι 4 αφορούν ματς Κυπέλλου Ελλάδος.  Τα 34 ήταν για τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και τα 13 Β’ Εθνικής.

Τη Νίκη Βόλου την έχει «σφυρίξει» τέσσερις φορές στην καριέρα του, εκ των οποίων τις δύο τη φετινή σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ. Πιο πρόσφατος αγώνας αυτός στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Επίσης, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο διεύθυνε τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1. Την προηγούμενη σεζόν είχε «σφυρίξει» το ματς ανάμεσα στη Νίκη και την Καλαμάτα που πραγματοποιήθηκε στη Φιλιππούπολη. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Στις 5 Φεβρουαρίου του 2017 διεύθυνε τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις