Διαγόρας-Απόλλων για μια θέση στους “4” του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Το μοναδικό παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΘ μεταξύ ομάδων της ίδιας κατηγορίας (μετέχουν στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής) είναι αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 13/1 στο γήπεδο του Στεφανοβικείου.
Λόγω έδρας…

…ο Διαγόρας φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά σε έναν αγώνα Κυπέλλου όλα μπορούν να συμβούν. Ο προπονητής του Διαγόρα, Μιχάλης Βαγγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Καπούλα. Διαθέσιμοι είναι οι: Βουραζέρης, Ξανθάς, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Πρασάς, Χολέβας, Καραπλιάγκος, Γαλογαύρος, Διπλάρης, Κουντούρης, Τριχόπουλος, Καραμανλής, Γιώργης, Κάρρος, Γκοντόλος, Ρενάτο, Μπόλκας, Αγριοτσόμπανος, Ντόντος.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Απόλλωνα Κώστας Ρέππος δεν θα έχει στη διάθεσή του, για επαγγελματικούς λόγους, τους Παναγιωτάκη, Ψήφο και Παπαπορφυρίου, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φέιζο. Στην αποστολή θα είναι σίγουρα οι: Πρέζας, Μουράβας, Κελεσίδης, Παπακώστας, Φώτου, Καρπούζας, Βασιλείου, Πέτσης, Γ. Καλαμίδας, Δ. Καλαμίδας, Τσιουρής, Λιάκος, Ζάνης, Παπαπαναγιώτου, Κοκόλας.
Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης απαρτίζεται από τους κ.κ. Βλάχο, Αναστασίου και Τρυφωνίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις