Τι “βλέπουν” οι στοιχηματικές για την τελευταία αγωνιστική της Football League

Μία μέρα πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο της Football League και ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι στοιχηματικές αποδόσεις των αγώνων.

Ποια είναι τα φαβορί και ποιο αποτέλεσμα θεωρούν πιθανότερο οι bookmakers;

Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία “stoiximan” όπως απεικονίζονταν στις 16:18

Η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα στο ματς Αιγάλεω – Καλλιθέα καθώς οι στοιχηματικοί αναλυτές δίνουν απόδοση 1.60 στο “Χ”. Να θυμίσουμε πως με ισοπαλία και οι δύο ομάδες εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η “διάλυση” της ομάδας του Ασπρόπυργου, μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, γέρνει την πλάστιγγα προς τη φιλοξενούμενη Ρόδο. 1.45 το διπλό, όμως να θυμίσουμε πως οι Ροδίτες παρουσιάζουν, επίσης, εικόνα διάλυσης μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις που συνοδεύτηκαν και με πολλές αιχμές κατά της διοίκησης.

Ισοπαλία “βλέπουν” οι bookmakers και στον αγώνα Επισκοπή – Νίκη Βόλου (1.93) καθώς οι φιλοξενούμενοι θέλουν τον  βαθμό για να “κλειδώσουν” την παραμονή. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι που μετά την ένσταση της Σαντορίνης κατά της Ρόδου, είναι πιθανό να τερματίσουν στη δεύτερη θέση ακόμη κι αν ηττηθούν από τη Νίκη Βόλου.

Η νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Σαντορίνη είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Κάποιοι μύστες της κατηγορίας είχαν προβλέψει την πορεία του Αστέρα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της είχαν δώσει το προσωνύμιο “Μπαρτσελόνα του Νότου”. Αν πετύχουν και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη θα επιβεβαιωθούν οι …φήμες, όμως για να σώσουν την κατηγορία θα πρέπει να ηττηθεί παράλληλα και η Νίκη Βόλου…

Δεν “βλέπουν” οι στοιχηματικοί αναλυτές να χαλάει ο Ιάλυσος τη φιέστα της Καλαμάτας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χρίζοντας τη Μαύρη Θύελλα αδιαφιλονίκητο φαβορί

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις