Προβάδισμα για Άρσεναλ, Over στο Τουλούζ

Ημέρα Κυπέλλων η σημερινή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, δράση πρωταθλήματος υπάρχει μόνο στο Μεγάλο Νησί, όπου δεσπόζει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Άρσεναλ. Το σούπερ ματς της Πρέμιερ Λιγκ συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις μας, όπως και αναμετρήσεις από Γαλλία, Ισπανία και Eurocup.  Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εταιρείες στοιχημάτων με άδεια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με κάλυψη το “διπλό” της Άρσεναλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Άρσεναλ, όπου επιλέγουμε το “διπλό” σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η “αντίδραση” των “κόκκινων” αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ενώ παράλληλα πλήττονται και από μία πολύ ρευστή κατάσταση όσον αφορά τους διαθέσιμους παίκτες για το σημερινό ματς. Η ομάδα του Κλοπ απέκτησε σαφές προβάδισμα έναντι της Στόουκ για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ (νίκη 0-1 στον πρώτο ημιτελικό, στις 26/01 η ρεβάνς στο “Άνφιλντ”), όμως δεν κατάφερε να “τελειώσει” την υπόθεση-πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου απέναντι στην Έξετερ. Στο πρωτάθλημα οι “κόκκινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 2-0 (02/01), που “έσβησε” τις θετικές εντυπώσεις από τα κολλητά τρίποντα επί των Λέστερ (1-0) και Σάντερλαντ (0-1). Στο 1-2-3 το σερί στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, το σύνολο από το Μέρσεϊσάιντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του πίνακα. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ντέρμπι με σαφώς καλύτερους οιωνούς. Μπορεί η λίστα των τραυματιών να παραμένει το ίδιο εκτεταμένη, όμως οι “κανονιέρηδες” έχουν βρει τον τρόπο να ξεπερνούν αυτό το εμπόδιο. Η ομάδα του Βενγκέρ έχει συνδυάσει με νίκες τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, με τη μοναδική ήττα σε αυτό το χρονικό διάστημα να είναι η εκτός έδρας “τεσσάρα” από τη Σαουθάμπτον (26/12). Τα τρία τελευταία παιχνίδια της δόθηκαν όλα εντός έδρας, όντας νικηφόρα επί των Μπόρνμουθ (2-0), Νιούκαστλ (1-0) και Σάντερλαντ (3-1 για Κύπελλο). Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι οι Λονδρέζοι μετρούν μόνο μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις εξόδους πρωταθλήματος (1-1-2). Παραμένουν, όμως, στην κορυφή του πίνακα με 42 βαθμούς, στο +2 από τη Λέστερ και στο +3 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Θεωρούμε ότι οι “Λονδρέζοι” έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Με το Over 2.5 στο Τουλούζ

Πάμε στην αναμέτρηση Τουλούζ – Μαρσέιγ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Μπήκε πάρα πολύ δυναμικά στο 2016 η Τουλούζ, που ολοένα και παρουσιάζεται καλύτερη όσο περισσότερο απελευθερώνεται απ’ το άγχος της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι είδε τη Ρεμς να προηγείται στο 12’, είχε το σθένος να μπει στο δεύτερο μέρος και να κάνει μια φοβερή ανατροπή, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον στράικερ Μπεν Γεντέρ. Ο τελευταίος ισοφάρισε στο 51’, έκανε το 1-2 στο 66’ και στις καθυστερήσεις “υπέγραψε” με χατ-τρικ το 1-3 για την ομάδα του, η οποία πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. Ήταν η τρίτη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβηκαν στους 20 πόντους. Θα ήθελε να έχουν πάει καλύτερα τα πράγματα, ωστόσο η Μαρσέιγ έκλεισε με θετικό τρόπο το περασμένο έτος. “Τρέχει” αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (5-5-0), εφτά για το πρωτάθλημα, όπου όμως κέρδισε μόλις δύο φορές (2-4-0). Προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες για τη Ligue 1, οι τρεις συνοδεύτηκαν από G/G και την έφεραν στους 26 πόντους και την 11η θέση, στο -4 απ’ την τετράδα. Μόλις μια ήττα υπέστησαν οι Μασσαλοί στα τελευταία 15 ματς για όλες τις διοργανώσεις, δεν κατάφεραν όμως να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Δεν τα κατάφεραν ούτε την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με την Γκινγκάμπ, όπου έκαναν κακή εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα, θα μπορούσαν εύκολα να έχουν χάσει. Ο κόσμος αποδοκίμασε παίκτες και Μίτσελ, είναι ολοφάνερο ότι η Μαρσέιγ χρειάζεται ποιοτικές “ενέσεις”.

Προκρίνεται η Βιγιαρεάλ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου επιλέγουμε πρόκριση για Βιγιαρεάλ σε απόδοση 2.63. Με στόχο τη μεγάλη ανατροπή μπαίνει η Βιγιαρεάλ στη σημερινή ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα, τα “κίτρινα υποβρύχια” κατάφεραν αρχικά να προηγηθούν με 0-2 μέσα στο “Σαν Μαμές”, όμως οι Βάσκοι γύρισαν το ματς. Έτσι, ο σημερινός επαναληπτικός αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Το θετικό για την ομάδα του Μαρθελίνο είναι ότι έχει συνδυάσει με νίκες τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα “τρέχει” σερί 8-1-0 στα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να “προστατεύσει” ό,τι κέρδισε με κόπο στο πρώτο ματς. Οι Βάσκοι δε θέλουν να… πάει στράφι η επική ανατροπή και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν περαιτέρω σε ένα θεσμό, στον οποίο έχουν πανηγυρίσει ουκ ολίγα τρόπαια. Έτσι, ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με πολλούς βασικούς, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση από την αρχή του (προσφάτως επανακάμψαντα από τραυματισμό) Ίκερ Μουνιαΐν. Η σαββατιάτικη ήττα από τη Σεβίλλη ήταν η παρθενική για την Μπιλμπάο στην τελευταία εξάδα αγώνων για όλες τις διοργανώσεις (4-1-1), ενώ στο 4-0-2 είναι το σερί στις έξι τελευταίες εξόδους της.

Μεγάλο το +8.5 της Μπάνβιτ

Πάμε στο μπάσκετ, όπου ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Μπάνβιτ, όπου επιλέγουμε το +8.5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90. Ο όμιλος G του LAST-32 ξεκίνησε με δύο “διπλά”, της Μπάγερν επί της Μπάνβιτ και της Μπιλμπάο επί της Ουλμ. Αυτά τα αποτελέσματα από μόνα τους δίνουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης σε Μπάγερν και Μπιλμπάο αλλά δεν πρέπει να ξεγράφουμε Ουλμ και Μπάνβιτ. Η Μπιλμπάο είναι φυσικά το φαβορί απόψε αλλά με το -8.5 υποτιμούν την Μπάνβιτ που έχει γεμάτο ρόστερ για να ζορίσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Ένα χαρακτηριστικό της φετινής Μπιλμπάο είναι η κακή συμπεριφορά εντός έδρας και η καλή εκτός έδρας. Στα πρώτα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει στο Eurocup έχει ρεκόρ 9-2 και οι δύο ήττες που έχει υποστεί ήταν εντός, από Ναντέρ και Ολίμπια ενώ νίκησε εύκολα Βόννη (με τις 14 σερί ήττες), Τρέντο στο αδιάφορο και δύσκολα την Όντενμπουργκ. Παρόμοια και η πορεία της στην Ισπανία που διατηρεί ρεκόρ 7-8 και εντός είναι 3-5 και εκτός 4-3. Εντός η Μπιλμπάο έχει ηττηθεί από Ρεάλ (φυσιολογικό), Γκραν Κανάρια, Εστουντιάντες, Κανάριας και Βαλένθια (φυσιολογικό). Κάπως έτσι θα συνεχίσει η πορεία της Μπιλμπάο και απόψε θα αντιμετωπίσει μια Μπάνβιτ που πρέπει να ψάξει μια εκτός έδρας νίκη για να “ρεφάρει” την ήττα εντός. Μεγάλο λοιπόν το +8.5 της Μπάνβιτ και αυτό επιλέγουμε.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τις αναμετρήσεις Στρασβούργο – Άβτοντορ Σαράτοφ, όπου επιλέγουμε το Over 162,5 σε απόδοση 1.90 και Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Λούντβιγκσμπουργκ, όπου επιλογή μας είναι το Over 158.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις