Νικηφόρα θέλει να κλείσει τη χρονιά με Πιερικό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Πέφτει σήμερα Κυριακή η αυλαία του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ στο Βόρειο όμιλο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 17.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Πιερικό, σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες, πάντως, να αγωνίζονται για τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από τον Πιερικό.

Μετά την ήττα από τη Βέροια εκτός έδρας και με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στην Κατερίνη, όπου η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Μάλιστα, οι δύο από αυτές σημειώθηκαν εκτός έδρας με ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του ομίλου, Καβάλα (2-1) και Πανσερραϊκός (1-0). Επίσης, στον Βόλο οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Αλμωπό με 2-0 και τον Θεσπρωτό με 4-2.

Αποτελέσματα που τους έφεραν στην 4η θέση της βαθμολογίας, όντας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες τον τελευταίο μήνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Βασίλης Βούζας και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Βούζας δεν υπολογίζει τον Τσαγκαλίδη που επέστρεψε στον Άρη και τους εδώ και καιρό τραυματίες Γραικό και Παπακώστα. Οι Ξενοδόχοφ και Γιαννίτσης δεν θεωρούνται έτοιμοι 100%, οπότε το πιθανότερο είναι να μείνουν στον πάγκο. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Παπαδημητρίου που εξέτισε την ποινή του.

Το πιθανό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Βούζας είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Λαδάς. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Σκοπελίτης και αριστερός ο Μπουτζίκος, με τους Χολέβα και Φιλίποβιτς να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κόλα και Γκιοατά θα τοποθετηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Κατσούκη. Από τις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Βουκελάτος (δεξιά) και Βασιλούδης (αριστερά), ενώ Παπαδημητρίου θα αγωνιστεί στη θέση του σέντερ φορ.

Διαιτητής ο Βουρνέλης
Ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα στη Νεάπολη. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μαλανδρής από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και Λεωνίδας Δελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Λάμπρου της ΕΠΣ Ευβοίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Καλύβας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις