Στους ”4” ο Ρήγας, 1-0 τον ΓΣ Αλμυρού

Το χρέος του έκανε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΓΣ Αλμυρού. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το τέρμα που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη πέτυχε ο Κορέτα στο 49΄.

Δοκάρι για τον ΓΣ Αλμυρού
Η κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένη, ενώ οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες λιγοστές. Στο 19΄ ο Κορέτα δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Πλαβός έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ΓΣ Αλμυρού έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Βούλγαρης έπιασε το σουτ, όμως αυτό βρήκε τη συμβολή των δοκών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης δύο καλές στιγμές με σουτ των Κοντοβά στο 1΄ και Βούλγαρη Π. στο 23΄, τα οποία έφυγαν εκτός εστίας, όπως και εκείνο του Τσίπη για τους γηπεδούχους στο 25΄.

Ο Κορέτα έδωσε τη λύση
Τόσο ο Ρήγας Φεραίος, όσο και ο ΓΣ Αλμυρού ήταν πιο δραστήριοι στο δεύτερο μέρος. Τέσσερα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κορέτα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Τσίπη, καθώς με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Στο 54΄ το σουτ του Κοντοβά απέκρουσε ο Κεφαλάς. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Βούλγαρης Ν. δέχθηκε απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Θεοχάρη, για εξύβριση. Στο 69΄ο Κοντοβάς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Ρήγα να αποκρούει. Μετά από πέντε λεπτά την κεφαλιά του Πλαβού μπλόκαρε ο Κεφαλάς. Στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 86΄ ο Σέττος μπήκε στην περιοχή του Αλμυρού, αλλά το πλασέ του βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πλακαρού. Ο Ρήγας Φεραίος είχε ακόμη δύο φάσεις, μία κεφαλιά με τον Γκάγκα στο 79΄ και ένα σουτ του Κορέτα στο 91΄, τα οποία κατέληξαν άουτ.

Σκόρερ: 49΄ Κορέτα
Κίτρινες: Σπαθής, Χατζηαθανασίου – Τσιάτσιος, Πλαβός, Βούλγαρης Ν., Κοντοβάς
Κόκκινη: Βούλγαρης Ν.

Διαιτητής: Θεοχάρης
Βοηθοί: Σακκάς Π., Διαμαντάρα

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου (62΄ Ζενούνι), Γουτούλης (66΄ Σέττος), Γκάγκας, Κορέτα, Γεωργατζής, Τσίπης (71΄ Γκίκας)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Ράπτης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος (62΄ Χειλάς), Αντζούρης (73΄ Κρανάς), Μαλισσόβας, Βούλγαρης Ν., Βούλγαρης Π. (83΄ Σπύρου), Κοντοβάς

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις