Ρόκας: Ευχαριστώ όλους όσοι πορευτήκαμε μαζί αυτό το ταξίδι (photos)

Για τον Στάθη Ρόκα το σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό θα είναι το τελευταίο όχι μόνο με τν φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και της σπουδαίας καριέρα του, καθώς αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να υπηρετήσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων» με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ στο facebook ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας.

Το ποστάρισμα του Στάθη Ρόκα:

Επειδή όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω αυτήν την φανέλα σαν ποδοσφαιριστής…. θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τόσα χρόνια με άντεξαν και πορευτήκαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για πάντα…..!!!!!

Το ευχαριστώ της διοίκησης
Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ έσπευσε να ευχαριστήσει τον Στάθη Ρόκα για όσα πρόσφερε στην ομάδα και στο ποστάρισμα αναφέρονται τα εξής:

#Στάθη Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας!!!#Ενας πραγματικός αρχηγός ..

Δεκάδες είναι επίσης και τα μηνύματα που γράφουν επώνυμοι και ανώνυμοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κάτω από το ποστάρισμα του Στάθη Ρόκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις