“Χορταστική” ισοπαλία στη Νεάπολη, Ολυμπιακός-Πιερικός 3-3

Με ισοπαλία έκλεισε την χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να παραχωρούν ισοπαλία 3-3 στον Πιερικό, σ’ ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην 4η θέση στην τελική κατάταξη του Βορείου ομίλου.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Στάθη Ρόκα με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και της σπουδαίας καριέρας του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο 77’ και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, ενώ τον χαιρέτησαν ένας-ένας όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο και κάτω από αφόρητη ζέστη οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σημειώθηκαν τρία τέρματα, με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στο σκορ, μόλις στο 3, όμως στη συνέχεια κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ενώ έχασε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Στο 3’ μετά από λάθος του Γκιοτά οι παίκτες του Πιερικού έφυγαν στην αντεπίθεση, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Λαδάς σε πρώτη φάση απέκρουσε την μπάλα, όμως από κοντά ο Δεμηρτζόγλου με σουτ έγραψε το 0-1.
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε άμεσα, καθώς στο 7’ ο Βουκελάτος ισοφάρισε σε 1-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Βουκελάτο στο 15’ και στο 28’, για να έρθει το 2-1 από τον Φίλιππο Σκοπελίτη στο 41’, με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Αντέδρασε ο Πιερικός στο δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα σημείωσε και τρίτο γκολ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ήταν το 51’ όταν ο Κατσούκης με σουτ μέσα απο την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζήμα, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ης φάσης ο Παπαδημητρίου με πλασέ πιεζόμενος έγραψε το 3-1.
Όμως οι παίκτες του Πιερικού δεν το έβαλαν κάτω και με τον Δεμηρτζόγλου μείωσαν το σκορ σε 3-2 στο 61’ με πλασέ, ενώ στο 71’ ήρθε η ισοφάριση με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή από τον Κριεμάλντι.
Στη συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 79’. Δύο φορές ο Τζούριτς με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Παπαδημητρίου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (μπλόκαρε το Τζήμας).
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού γκολ δεν μπήκε για να μείνει έτσι το 3-3.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δελής (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Κίτρινες: Μπόλης-Μαυρίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Πέλκας (77’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Χολέβας (26’ λ.τρ. Ρόκας, 77’ λ.τρ. Ν’ Κόα), Φιλίποβιτς, Γκιοατά (69’ Βασιλούδης), Σκοπελίτης, Κόλα, Κατσούκης (69’ Τζούριτς), Βουκελάτος, Παπαδημητρίου.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τοπαλίδης, Τακιδης, Γαλανόπουλος (46’ Κριεμάλντι), Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, Μαυρίδης (84’ λ.τρ. Σκαμπαρδώνης), Δεμηρτζόγλου (90’ Ν. Κουκοδήμος), Γκατζολάρι (62’ Καρανάτσιος), Κουκοδήμος (62’ Τουλίκας), Μπουόλι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις