Άδικη ήττα για τον Διαγόρα από τον Ποσειδώνα

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο Διαγόρας, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν ήταν χειρότερη από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αλλά έχασε 1-2 και πλέον διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.
Οι γηπεδούχοι σε μία ανύποπτη φάση δέχθηκαν γκολ στο 32ο λεπτό. Ο Χατζηβασιλειάδης δέχθηκε μακρινή μπαλιά και αφού διέφυγε της προσοχής του Ναουμίδη πλάσαρε εύστοχα τον Αποστολίδη για το 0-1.
O Διαγόρας ισοφάρισε στο 57ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Κουβελά, ο Μπλέντι με κεφαλιά έγραψε το 1-1.
Το ματς όδευε προς την ισοπαλία, αλλά η πλάστιγγα της νίκης έγειρε προς τη μεριά του Ποσειδώνα στο 86ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Βασαΐτης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
Βοηθοί: Στάικος, Νίκζας (Λάρισας).
4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής (77’ Σκύφτας), Ναουμίδης, Θ. Κυρίτσης, Κουβελάς, Παπαγεωργίου (77’ Αλεξίου), Αναστασίου (83’ λ.τρ. Καραμανλής), Μπλέντι, Σιόβας (46’ Κόφφας).
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δεληζάνος, Λαγούζος, Χριστοδούλης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (87’ Αζούδης), Κατσουλίδης (87’ Σφέτκος), Τοπούζης (91’ Τραχανάς), Δημητρακόπουλος (91’ Πασαλής), Ξανθόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις