Βόλος: Προχωρούν οι κινήσεις για Ρομέρο και Ρινέρ

Ο Βόλος αριθμεί 18 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Μπόρις Κλέιμαν, Σέρτζιο Τέκιο, Φράνκο Φεράρι, Φάουστο Γκρίλο, Τάσος Τσοκάνης, Ντααν Ριένστρα, Ζαν Μπαριέντος, Σωτήρης Νίνης, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Συμεών Παπαδόπουλος και Παύλος Λογαράς.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ο Βόλος έχει αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Μάτιτς Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντεθ, Λεβέντ Γκιουλέν και Εμιλιάνο Πουρίτα. Βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ρομέρο και Ρινέρ, ενώ θα προωθηθούν και θα γίνουν επαγγελματίες δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 του συλλόγου, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία.

Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής (μεσοεπιθετικός), ενώ μέσα από την προετοιμασία η τεχνική ηγεσία θα δει που υπάρχουν αδυναμίες και αναλόγως η ομάδα θα κινηθεί για να καλυφθούν τυχόν κενά που θα προκύψουν. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως η μεταγραφική περίοδο ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και στον Βόλο ό,τι καλό προκύψει, το οποίο θα ενισχύσει την ομάδα, θα αποκτηθεί.

Υπάρχει μπροστά ενάμιση μήνας προετοιμασίας, διάστημα στο οποίο ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να σκανάρουν όλο το ρόστερ και να έχουν πλήρη εικόνα και άποψη για όλο το έμψυχο δυναμικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις