Παραμένει ο Μπάρλος στην Παναχαϊκή

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Γιώργος Μπάρλος συνεχίζει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και την επόμενη χρονιά επιβεβαιώνοντας την δήλωση του πριν από πολλούς μήνες ότι ήρθε για πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν προτίθεται να πουλήσει την ομάδα.

Παρά τις προτροπές που δέχθηκε να πουλήσει την ομάδα ο ίδιος αποφάσισε να μην κάνει πίσω και να οδηγήσει την ομάδα και την νέα περίοδο. Πριν από λίγη ώρα ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Κώστας Κρεμμύδας επιβεβαίωσε την πληροφορία και τόνισε «Οι αποφάσεις του Γιώργου Μπάρλου έχουν ληφθεί.

Θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή για ήδη δρομολογούνται εξελίξεις στην ομάδα μέσα στην εβδομάδα. Ο Γιώργος Μπάρλος έχει αποδείξει ότι θέλει ελάχιστο χρόνο για να κάνει τα πάντα και αυτό θα πράξει και τώρα. Θα παραμείνει στην ομάδα και θα τρέξουν τα πάντα». Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είναι αποφασισμένος μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσει σε ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και να ξεκινήσει την ενίσχυση της ομάδας αφού έρχονται ανακοινώσεις και εξελίξεις.

Η ΠΑΕ θέλει να βάλει φρένο επίσημα σε κάθε σενάριο πώλησης της ομάδας ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος σύντομα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου που θα αναφερθεί στα πάντα.

Πηγή: sportfmpatras

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις