Αναλαμβάνει ο Ερασιτέχνης να βρει λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναλαμβάνει να διαχειριστεί την κρίση που έχει ξεσπάσει στην ΠΑΕ, μετά την παραίτηση της διοίκησης Πρωτοδικείου. Χθες το βράδυ συνεδρίασε το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, το οποίο ασχολήθηκε με το μέγα θέμα που έχει προκύψει στην ΠΑΕ και τις προσεχείς μέρες…

…περιμένει όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει την ΠΑΕ να καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις του.
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι, ποιος θα θελήσει κάτω από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα να κάνει μπροστά και να αναλάβει τη λειτουργία της, όταν πολλά μέτωπα είναι ανοιχτά; Θυμίζουμε, πως 12 ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τη ομάδα. Υπάρχουν οι οικονομικές υποχρεώσεις που… τρέχουν (ρυθμισμένες δόσεις σε ΙΚΑ, εφορία), λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ, πληρωμές σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους, ενώ υπάρχει και η απαγόρευση μεταγραφών από την ΕΠΟ. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός άμεσα θα κληθεί να διακανονίσει τις προσφυγές που κέρδισαν έξι ποδοσφαιριστές (Ντάσιος, Νικολόπουλος, Γουρόντεν, Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης και Καραμανλής), με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 75.000 ευρώ, ενώ άμεσα θα βγει η απόφαση και για τις προσφυγές των Λεόν, Διαμαντόπουλου και Στρατηλάτη, με το ποσό να μεγαλώνει κι άλλο.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από επιχειρηματία που θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, ωστόσο, βασική προϋπόθεση που θέτει ο Ερασιτέχνης είναι η εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ομάδας για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις