Ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, μήπως και βρεθεί κάποια διάδοχη κατάσταση, αν και αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κάνει κάποιες επαφές και μακάρι να βρεθεί το άτομο εκείνο, που στις δύσκολες αυτές ώρες για τον σύλλογο, θα αναλάβει να βγάλει τον Ολυμπιακό από το διοικητικό…

…και οικονομικό αδιέξοδο.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα μεταβεί κανονικά στην Κέρκυρα για να δώσει το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Τα χρήματα που απαιτούνται για το ταξίδι και την παραμονή της ομάδας στο νησί των «Φαιάκων» έχουν εξασφαλιστεί και η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Κέρκυρα.
Από εκεί και πέρα, αν δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση της ΠΑΕ, το ματς με την Κέρκυρα ίσως να είναι και το τελευταίο για τον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν χθες στην προπόνηση, πως μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια, αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα.
Το κλίμα αβεβαιότητας, πάντως, που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναγκάζει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στον Ολυμπιακό να αναζητούν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Θα περιμένουν μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα και από εκεί και πέρα, αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τον Ολυμπιακό, αρκετοί είναι αυτοί που θα καταθέσουν προσφυγή.
Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανέστης Νάστος, καθώς εξέτισε την ποινή του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο μέσος του Ολυμπιακού δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν, με τον Ολυμπιακό να μεταβαίνει στην Κέρκυρα με 15 παίκτες στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις