Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει με Over η Ατλέτικο

Χωρίς πολλά παιχνίδια η σημερινή ημέρα, με ομάδες από την Ελλάδα και την Ισπανία να αγωνίζονται στον θεσμό του Κυπέλλου, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Μαδρίτη και στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Στις προτάσεις και αναμετρήσεις από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα μπάσκετ στο livescore μας.

Κερδίζει με Over 2.5 η Ατλέτικο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιεκάνο, όπου επιλέγουμε τον “Άσσο” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Το ισόπαλο 1-1 του “Βαγιέκας” δεν εξασφαλίζει τίποτα στην Ατλέτικο, η οποία καλείται να είναι πολύ προσεκτική στη σημερινή ρεβάνς, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό. Φυσικά, η εντός έδρας παράδοση κόντρα στη Βαγιεκάνο είναι ξεκάθαρα με το μέρος της και η… λογική λέει ότι οι “ροχιμπλάνκος” δεν πρόκειται να χάσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Άλλωστε, η ομάδα έρχεται από ένα σερί τριών νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος, χωρίς καν να έχει δεχθεί γκολ σε αυτή την τριάδα αγώνων (0-2 επί Βαγιεκάνο, 1-0 επί Λεβάντε, 0-2 επί Θέλτα). Ταυτόχρονα, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ατλέτικο έχει συνδυάσει με νίκες τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις! Για τη Βαγιεκάνο το σημερινό ματς αποτελεί ένα “στοίχημα” ότι μπορεί να “σηκώσει κεφάλι”. Απογοητευτική ήταν για την ομάδα του Πάκο Χέμεθ η σαββατιάτικη ήττα από τη Λεβάντε, καθώς ήρθε από έναν άμεσο ανταγωνιστή στη μάχη για τη σωτηρία και κράτησε τους Μαδριλένους εντός της ζώνης υποβιβασμού. Χωρίς νίκη η Βαγιεκάνο στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της για πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-2-6), με ήττες έχουν συνδυαστεί οι 7/8 τελευταίες έξοδοι (0-1-7). Περιμένουμε, λοιπόν, να κερδίσει η Ατλέτικο, αλλά και να σημειωθούν αρκετά τέρματα.

Με Under 194.5 στην Μάλαγα

Πάμε στην Euroleague και στην αναμέτρηση Ουνικάχα Μάλαγα – Τσεντεβίτα, όπου επιλέγουμε το Under 149.5 πόντους με απόδοση στο 1.91. Η Μάλαγα υποδέχεται απόψε την Τσεντεβίτα με τις δύο ομάδες να διατηρούν ρεκόρ 1-1. Η Μάλαγα έφυγε με πικρία από την Αθήνα αφού θα μπορούσε να έχει νικήσει και να έχει ήδη καλό πλεονέκτημα για πρόκριση από τον όμιλο Ε. Η Τσεντεβίτα απέδειξε άλλη μια φορά πόσο καλή ομάδα είναι και πόσο σοβαρή είναι όταν παίζει εκτός έδρας. Από τις πέντε νίκες που έχει πετύχει στην διοργάνωση, οι τέσσερις είναι εκτός έδρας, επί Λιμόζ, επί Εφές, επί Αρμάνι και επί Νταρουσάφακα. Σωστό φαβορί η Μάλαγα απόψε στην έδρα της που θα έχει και τον Κουζμίνσκας ξανά μετά από απουσία μιας αγωνιστικής. Στην έδρα της η Μάλαγα παρουσιάζει αξιοθαύμαστη αμυντική επίδοση δεχόμενη 70 πόντους ανά αγώνα στην Euroleague και 67 πόντους ανά αγώνα στην ACB. Πάνω από 70 πόντους στην έδρα της έχει δεχθεί μόνο από την ΤΣΣΚΑ (76-88), από τη Λαμποράλ (66-74), από την Μπαρτσελόνα (77-81) και από την Μπάμπεργκ (76-71). Το σημερινό όριο των 149.5 έχει ξεπεραστεί στη Μάλαγα μόλις τρεις φορές σε σύνολο 13 αγώνων σε Euroleague και ACB.

Over 151 στην Πόλη

Συνεχίζουμε με την Euroleague και την αναμέτρηση Φενερ/Ούλκερ – Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου επιλέγουμε το Over 151 στο 1.90. Οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες του ΤΟΡ-16, Ούλκερ και Κουμπάν, αναμετρώνται απόψε στην Πόλη. Όπως έχουν δείξει από τη regular season και στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ΤΟΡ-16 αυτές οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων που θα δώσουν πρόκριση και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Με την Ούλκερ κάθε εβδομάδα βλέπουμε το ίδιο «έργο». Δεν παίζει καλά στην Τουρκία, νίκησε με ανατροπές Ουσάκ και Γεσιλγκιρεσούν στα δύο τελευταία, και μετά στην Euroleague παίζει σαν ομάδα φαβορί του τίτλου. Η Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισε τον πρώτο γύρο με την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, δεχόμενη 68.3 πόντους ανά αγώνα, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ΤΟΡ-16 δεν έχει προσέξει παρομοίως τα «νώτα» της και δέχθηκε 75 από την Τσεντεβίτα και 77 από την Εφές. Τον αποσυντονισμό της άμυνάς της απέδειξαν και οι 84 πόντοι που δέχθηκε από την απαράδεκτη ΒΕΦ Ρίγα. Η Ούλκερ συνηθίζει να αναζητά μεγάλες επιθετικές επιδόσεις όταν παίζει με δυνατό αντίπαλο με εξαίρεση μόνο το 68-70 επί της Κίμκι στη Μόσχα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις