Ανέλαβε προπονητής στον Πύρασο ο Γιάννης Σιαμέτης

Ο Γιάννης Σιαμέτης είναι ο νέος προπονητής του Πυράσου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας της Ν. Αγχιάλου. Ο 33χρονος τεχνικός διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Κώστα Σταματίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυράσου:

«Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει με χαρά ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Γιάννης Σιαμέτης. Πρόκειται για νεαρό προπονητή, απόφοιτο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Γεννηθείς το 1988, αγωνίστηκε στο τοπικό ποδόσφαιρο με διάφορες ομάδες και από το 2013 έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής σε τμήματα υποδομής, στην Δήμητρα και τον ΓΣΑ. Ως προπονητής τοπικής ομάδας εργάστηκε το 2016-17 στην Δήμητρα Ευξεινούπολης και από το καλοκαίρι του 2018 έως πριν λίγο καιρό στον Αίαντα Σούρπης. Την ομάδα της Σούρπης την καθιέρωσε ως δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστικό ρόλο καταγράφοντας τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας του συλλόγου: το 2018-19 τερμάτισε στην 4η θέση της Α’ Τοπικής και έπαιξε για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το 2019-20 κατετάγη επίσης στην 4η θέση κι ενώ βρίσκονταν κοντά στην κορυφή όταν το πρωτάθλημα έληξε πρόωρα έξι αγωνιστικές πριν την κανονική λήξη και χωρίς να γίνουν τα πλέι οφ, ενώ το 2020-21 ο Αίας σημείωσε οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες για πρωτάθλημα-Κύπελλο μέχρι να διακοπεί η σεζόν.

Ο Γιάννης Σιαμέτης ταιριάζει στο προφίλ του προπονητή που αναζητούσε η διοίκησή μας και στις πρόσφατες συναντήσεις μας, υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με τους στόχους του συλλόγου, τη φιλοσοφία και το μεταγραφικό πλάνο.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις