Αστέρας Βλαχιώτη: “Μπάρτσα” και στις ενστάσεις;

Ένσταση κατέθεσε ο Αστέρας Βλαχιώτη για την εγκυρότητα των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών της Ρόδου στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

Αυτή είναι η δεύτερη ένσταση της ομάδας της Λακωνίας, έχοντας μέχρι στιγμής κερδίσει αυτή με την Καλλιθέα, σε αγώνα που είχε ηττηθεί με σκορ 2-1.

Η «Μπαρτσελόνα του Νότου» , όπως είχε βαφτίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη η ιστοσελίδα sportime.gr έχοντας προβλέψει την πορεία πρωταθλητισμού στις τελευταίες αγωνιστικές, επιδιώκει τον υποβιβασμό της Ρόδου ώστε να σωθεί και να συμμετάσχει στη νέα ενοποιημένη Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα της Ρόδου να θυμίσουμε πως τερμάτισε στη 2η θέση έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς στους αγωνιστικούς χώρους, έναντι μόλις 19 του Βλαχιώτη (22 μαζί με την κερδισμένη ένσταση με Καλλιθέα). Μάλιστα, για να φτάσει σ’ αυτό το μαγικό «22» ο Αστέρας Βλαχιώτη, μετατράπηκε σε «Μπαρτσελόνα» τις τελευταίες αγωνιστικές, κερδίζοντας διαδοχικά, τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 0-4,  το Αιγάλεω στην έδρα του 1-0, τον Ιάλυσο στη Ρόδο 2-1 και τη Σαντορίνη στο φινάλε με 2-1. Να σημειώσουμε πως πριν το «4Χ4» ο Αστέρας είχε μόλις μία νίκη κι αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, με σκορ 1-0.

Αν το νομικό επιτελείο του Βλαχιώτη κάνει και το «2Χ2» στις ενστάσεις τότε η φήμη του θα ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο… θα φτάσει έως την Ελβετία…

Η εντυπωσιακή πορεία του Αστέρα Βλαχιώτη με χρώματα…:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις