Πήρε Βλασσοπούλου και Κοτοπούλη ο Ολυμπιακός Βόλου

Δύο από τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα στο τμήμα γυναικείου Μπάσκετ ανακοινώνει η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 τις ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ.

Η Γεωργία Βλασσοπούλου  αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Σκιάθου, είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην θέση  της πλέι-μέηκερ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων  συμβάλλοντας ώστε να προκριθεί δυο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.

Επίσης, τη σαιζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του Γ.Σ.Σκιάθου κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη  φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η Βλασσοπούλου Γεωργία επίσης, τη χρονιά 2017-2018 κατάφερε με μόλις δυο χρόνια στο σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος. και να  επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων Μαγνησίας και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί την αντίστοιχη του Γ.Σ. Σκιάθου για την παραχώρηση της αθλήτριας.

Η Μαρίνα  Κοτοπούλη είναι η πρώτη από τις τέσσερεις αθλήτριες που απέκτησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από τον Γ.Σ. Βόλου και που θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

Είναι γεννημένη το 2006 , γρήγορα εξελίξιμη και αγωνίζεται   μέσα στην  Μπασκέτα στις θέσεις «4 και 5».Θα ενισχύσει με την παρουσία της τις ομάδες κορασίδων ,νεανίδων και γυναικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις