Στοίχημα: Μένει κορυφή η Μπόντο, φουλ του γκολ στη Φινλανδία – 3αδα σοκ στο 7.71!

Το κουπόνι της Τετάρτης (30/06) είναι μεν μικρό σε μέγεθος σε σχέση με αυτά των προηγούμενων ημερών. Όμως, το Betarades.gr έχει κάνει έρευνα και εντόπισε μια τριάδα προγνωστικών με αξία. Θα αναλύσουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια από τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, καθώς και μπάσκετ από το Προολυμπιακό Τουρνουά. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις ΑΕΚ Μεταγραφες όπως και όλων των συλλόγων της Super League 1. Προχωράμε στις σημερινές επιλογές μας!

Το κίνητρο της Μπόντο Γκλιμτ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Νορβηγία, όπου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σάντεφιορντ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ στις 19:00.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που έχουν απολογισμό τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Μοναδική εξαίρεση η επικράτηση με 3-0 επί της Βίκινγκ. Προέρχονται από εκτός έδρας συντριβή (4-0) από την Στρόμσγκοντσετ. Βρίσκονται στη 14η θέση με μόλις έξι βαθμούς. Η άμυνα τους δεν είναι το δυνατό σημείο τους, καθώς έχουν δεχτεί 16 γκολ στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Η εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Μόλντε, με την οποία συγκατοικούν στη κορυφή της βαθμολογίας, αποδείχθηκε απλά μια κακή παρένθεση για την Μπόντο Γκλιμτ. Οι πρωταθλητές κατάφεραν να σηκώσουν άμεσα κεφάλι και νίκησαν εύκολα με 4-1 τη Στάμπαεκ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη τους στους πέντε τελευταίους αγώνες. Ξεχωρίζει, φυσικά, το εντυπωσιακό 7-2 επί της Στρόμσγκοντσετ.

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην αδύναμη Σάντεφιορντ. Θα ποντάρουμε στο Μπόντο Γκλιμτ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Σκοράρουν οι Φινλανδοί

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας, εκεί όπου στις 18:30 η Κότκα φιλοξενεί την Ίλβες για τη 12η αγωνιστική.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Κότκα, που μετράει ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών. Η πιο πρόσφατη εξ αυτών ήταν με 2-0 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Πέτυχε τη μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Χάκα (0-3). Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, με μόλις τέσσερις βαθμούς σε οχτώ αναμετρήσεις. Διαθέτει, επίσης, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς έχει παθητικό 15 τέρματα.

Η Ίλβες κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και επικράτησε με 2-1 επί της Ίντερ Τούρκου. Ανατρέποντας, μάλιστα το εις βάρος της σκορ. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από τη Λάχτι (3-1), τη Σεϊναγιόεν (1-0) και την Ελσίνκι (2-1). Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε έναν από τους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες της.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, όμως και οι δύο αντίπαλοι έχουν προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία και δέχονται εύκολα γκολ. Επιλογή μας αποτελεί το Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Ανώτεροι οι Κροάτες

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και το παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά, με τη Βραζιλία να αντιμετωπίζει στις 21:00 την Κροατία.

Οι Βραζιλιάνοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψαν με 83-57 την Τυνησία. Με πρωταγωνιστή τον Μπενίτε, που σημείωσε 15 πόντους και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ. Συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (21-21), στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν απόδοση και επέβαλαν τον ρυθμό τους.

Από δύο συνεχόμενες νίκες στα φιλικά παιχνίδια απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (74-59 και 72-66), προέρχεται η Κροατία. Στο τελευταίο εξ αυτών ο Ζίζιτς έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς σημείωσε 18 πόντους ενώ είχε και εφτά ριμπάουντ.

Η Βραζιλία έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, οι Κροάτες, όμως, έχουν ξεκάθαρα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους και μπορούν να κερδίσουν εύκολα. Θα στηρίξουμε το διπλό στο -5.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις