Μπαλτίδης: «Χειρότερη απ’ ότι φαίνεται η κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη Απόλλλωνα Πόντου, Τάκης Μπαλτίδης, και μίλησε για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου, αποκάλυψε πως κινείται για το ΑΦΜ της Τρίγλιας (έχοντας αντίπαλο τονν Θόδωρο Δρακόπουλο) που  ενώ έκανε εξαγγελίες για νέο γήπεδο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου δεν είναι τόσο άσχημη όσο φαίνεται αλλά… ακόμη χειρότερη, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Ο Απόλλωνας Πόντου έχει δύο υποβιβασμούς σε δύο χρόνια, διασύρουν τον σύλλογο. Εγώ τον σύλλογο δεν τον αφήνω, έχει πρόεδρο ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας τον γιο μου και προσπαθεί για όλα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος της Καλαμαριάς, ο Απόλλωνας θα κάνει γήπεδο πριν τον ΠΑΟΚ. Συμφωνήσαμε με την εταιρεία, με τον Δήμο, ο Δήμαρχος συμφώνησε. Είναι ένα αναπτυξιακό έργο για την Θεσσαλονίκη, για την Καλαμαριά, θέλω ο Απόλλωνας να ξαναπαίξει Α Εθνική. Για να σας πω το όνομα της εταιρείας πρέπει να υπογράψω. Θα κάνουμε συνέντευξη τύπου μέσα στον μήνα και θα τα πούμε όλα».».

Για τον ΑΦΜ της Τρίγλιας:  

«Αμα θέλω το ΑΦΜ της Τρίγλιας θα το πάρω σε ένα λεπτό. Ο Δρακόπουλος δεν εκπροσωπεί τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αλλιώς εγώ δεν θα πήγαινα να πάρω το ΑΦΜ της Τρίγλιας. Αν αφήσουμε τον Απόλλωνα Πόντου άλλον ένα χρόνο, θα πέσει άλλη μια κατηγορία. Είχα ένα κατασχετήριο 87.000 ευρώ για τον Απόλλωνα και πήρανε χρήματα από λογαριασμό της κόρης μου, επειδή υπογράφουμε ως εγγυητές για λογαριασμούς του Απόλλωνα. Έρχονται κλητήρες και ζητάνε την ΠΑΕ και στο τέλος κατηγορούν εμάς, γιατί νομίζουν ότι στο γήπεδο είναι η ΠΑΕ. Σήμερα ήρθαν κατασχετήρια 120.000 ευρώ για παίκτες που χρωστάει εδώ και τρία χρόνια ο Απόλλων».

Γιατί έφυγαν από τις ακαδημίες οι Τσέκος-Τραϊανόπουλος:

«Ο Τσέκος και ο Τραϊανόπουλος έφυγαν για να κάνουν δικές τους ακαδημίες. Εγώ τους έδωσα συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις