Πήρε αδειοδότηση Σούπερ Λιγκ 2 η Νίκη Βόλου

H Νίκη Βόλου γίνεται η 6η ΠΑΕ με αδειοδότηση Σούπερ Λιγκ 2. Μετά την επανεξέταση του φακέλου το αρμόδιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ της χορηγήθηκε το πιστοποιητικό. Αυτό σημαίνει πως η Νίκη Βόλου δεν έχει κανέναν περιορισμό μεταγραφών και θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας ελευθερία κινήσεων κι επιλογών.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία της διοίκησης του βολιώτικου συλλόγου καθώς μόλις πέντε ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη αδειοδότηση. Να σημειώσουμε πως βασική παράμετρος για τη χορήγηση του παραπάνω εγγράφου αποτελεί η ΠΑΕ να μην έχει χρέη προς τρίτους.

Την ίδια αδειοδότηση είχε η Νίκη Βόλου και την προηγούμενη χρονιά, όμως τότε η διοργανώτρια επέλεξε να συμμετάσχει η Δόξα Δράμας, «κακώς» όπως αποφάνθηκε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η απόκτηση της αδειοδότησης αποτελεί δείγμα γραφής για τη λειτουργία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου που έχει, όχι στα λόγια, τα πάντα οικονομικά τακτοποιημένα.

Αδειοδότηση Σούπερ Λιγκ 2 είχαν πάρει σε πρώτη φάση οι Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ιωνικός και Βέροια. Η ΑΕΛ έχει αδειοδότηση Σούπερ Λιγκ 1, οπότε δεν τίθεται θέμα, ενώ ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση πήραν η Νίκη Βόλου και ο ΑΟ Τρίκαλα.

Από την παρακάτω ανακοίνωση φαίνεται πως έφεση στο Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ έκαναν μόνο τέσσερις ΠΑΕ: η Νίκη Βόλου, ο ΑΟ Τρίκαλα, ο Πανσερραϊκός και τα Χανιά

H ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις