«Θα κοιμάμαι ήσυχος»

 

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την εκλογή νέου ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΕΛ δήλωσε:

Όσον αφορά τα νέα μέλη του Δ.Σ., αλλά και τα παλιά που επέλεξα να μείνουν, μηδενός εξαιρουμένου, είναι επίλεκτα μέλη, όχι μόνο της Λαρισαϊκής κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης Ελληνικής κοινωνίας, αλλά το κυριότερο από όλα είναι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ και το ίδιο είμαι βέβαιος ότι θα γίνει και με το αθλητικό μέρος της προσωπικότητας του γιού μου Χρίστου, πρωτοετούς της Νομικής Αθηνών, που είμαι βέβαιος ότι κοντά σε όλες αυτές τις ξεχωριστές προσωπικότητες που απαρτίζουν το Δ.Σ. και θα εξελιχθεί η προσωπική του κουλτούρα, αλλά μέρα με την ημέρα, γιατί είναι μόνο 19 ετών, θα συνειδητοποιήσει το βάρος και τις ιδιαίτερα ειδικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, όταν πλέον είναι Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και είναι ο μοναδικός που δεν γεννήθηκε και δεν ζει στην Λάρισα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η παρουσία της μεγάλης προσωπικότητας του Τάκη Παραφέστα και των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Μιχάλη Ζιώγα, Νίκου Πατσιαβούρα, του Λαρισαίου Ηλία Κώτσιου, αλλά και της μεγάλης ποδοσφαιρικής προσωπικότητας του Κώστα Φραντζέσκου με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχος ότι η ΑΕΛ μας κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Το νέο Δ.Σ. δεν θα είναι ένα απλό τυπικό όργανο μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της απαιτητικής Λαρισαϊκής κοινωνίας με πρωτοβουλίες που είμαι βέβαιος ότι θα διορθώσουν τα όποια λάθη του παρελθόντος.

Εγώ θα παρακολουθώ τις επιλογές τους και θα συνεργάζομαι μαζί τους καθημερινά, εφόσον μου το ζητούν, και θα είμαι ο οικονομικός εγγυητής και αρωγός σε κάθε επιλογή τους.

Θέλω με τα θερμότερα λόγια να ευχαριστήσω όλα τα παλιά μέλη του Δ.Σ. που από τις 28/7/2015 με εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τις προσπάθειες μου να μεταβάλλουμε την ΑΕΛ σε μία σταθερή διοικητικά και οικονομικά ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της κατηγορία που θα αγωνίζεται και είμαι βέβαιος ότι κάθε στιγμή θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθούν στο δύσκολο έργο το οποίο όλοι μας έχουμε αναλάβει και υπηρετούμε, αφού πάνω από όλους μας είναι η ΑΕΛ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις