Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Βόλου

Με προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Βόλου, με τους «κυανέρυθρους» να ετοιμάζονται την Κυριακή να ανέβουν στην Πορταριά, όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί η ομάδα θα μείνει λίγες μέρες και θα δώσει το πρώτο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με τον Θησέα στις 7/7, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Στη συνέχεια, υπάρχει το δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (την Παρασκευή 9/7 στις 19.30), ενώ στις 12 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν με μεγάλη όρεξη, ενώ ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ έχει κερδίσει αμέσως την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών, με τις φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις στην ομάδα.

Όλο το τεχνικό τιμ δουλεύει σκληρά με τους παίκτες, με το νέο πρόσωπο να είναι ο Κάρλος Βάλε, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μαζί με τον Αμπασκάλ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού. Παρέμειναν στην ομάδα, ως γνωστόν, οι Κώστας Μπράτσος, Άκης Οικονόμου (γυμναστής) και Αντώνης Παναγιωτόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις