Ξάνθη: Εμπλοκή σε σκάνδαλο 200 εκατ. δολαρίων για τον Μπιλ Πάπας σύμφωνα με τους Αυστραλούς!

Σοκ προκαλούν στην Ξάνθη τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας σε σκάνδαλο 200 εκατ. δολαρίων!

Ξάνθη, καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, όμως τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Αυστραλία προκαλούν αναταραχή στις τάξεις της ομάδας της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα των Αυστραλών αφορά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μπιλ Πάπας, ή αλλιώς Βασίλη Παπαδημητρίου και την εμπλοκή του σε σκάνδαλο 200 εκατ. δολαρίων!

Σύμφωνα με την «The Age and Sydney Morning Herald», ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας μηνύθηκε από πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για το εν λόγω σκάνδαλο

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Westpac ανακάλυψε «σημαντική πιθανή απάτη» που αφορούσε σε εταιρεία χρηματοδότησης, η οποία ελέγχεται από τον ιδιοκτήτη της Σίδνεϊ Ολίμπικ και η οποία θα μπορούσε να κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, έχει εμπλακεί τουλάχιστον μία ακόμα τράπεζα.

Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Σίδνεϊ έριξε μία βόμβα την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κινηθεί νομικά σε βάρος της Forum Finance μετά την αποκάλυψη της φερόμενης απάτης. Μία εταιρεία που ελέγχεται από τον Μπιλ Πάπας μηνύθηκε για απάτη ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις