Ο Καϊκούτ ο μεγάλος στόχος της Κέρκυρας

Ικανοποίηση επικρατεί στην Κέρκυρα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, αυτό που τονίζουν άπαντες στο νησί είναι ότι δεν πρέπει η ομάδα να πετάξει ξανά βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρούνται εύκολα. Κάθε παιχνίδι απαιτεί σοβαρότητα, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Φαίακες, όμως, βλέπουν…

…και πιο μακριά και τα επόμενα ματς είναι με Κισσαμικό και Αγροτικό Αστέρα, δύο ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά. Έτσι, ο στόχος είναι να έχει γίνει κι άλλη μεταγραφή πριν από το ταξίδι στην Κρήτη.
Η απόκτηση φορ περιοχής είναι ειλημμένη απόφαση, όπως και η μεταγραφή ενός ακόμη παίκτη που θα αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα.
Για τον πρώτο δεδομένα ο μεγάλος στόχος είναι ο Σάσα Καϊκούτ. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, και ο ίδιος είδε πιο ζεστά το ενδεχόμενο επιστροφής του. Το πρόβλημα, όμως, είναι η Βέροια. Όσο δεν αποκτά επιθετικό, δεν λύνει και το συμβόλαιο του Βόσνιου. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις που δεν έχουν διαρρεύσει.
Τα πάντα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Την Πέμπτη (14/1) επέστρεψαν στο νησί οι διοικούντες και την Παρασκευή (15/1) αναμένεται να γίνει η τελική συζήτηση και στη συνέχεια οι οριστικές επαφές με τους στόχους.
Από εκεί και πέρα, με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (17/1). Εκτός του Καραγιαννίδη, πρόβλημα εξακολουθεί να έχει ο Καρντόσο όπως και ο Ντιόγκο, ο οποίος την Πέμπτη έκανε μέρος του προγράμματος. Ο τελευταίος ίσως προλάβει. Κανονικά προπονήθηκαν Ζορμπάς και Κόντος, όπως και ο Παρασκευαΐδης που υπολογίζεται. Αντιθέτως, υπενθυμίζεται πως είναι τιμωρημένος ο Νίκιτς.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις