Στην κορυφή του μαγνησιώτικου μπάσκετ οι Παίδες της Νίκης Βόλου

Οι Παίδες της Νίκης Βόλου στέφθηκαν πρωταθλητές Μαγνησίας κερδίζοντας τον Αιολικό 75-73. Οι δύο ομάδες βάδιζαν «πλάι-πλάι» έως το τέλος του αγώνα με τους αθλητές της Νίκης να επικρατούν με δύο πόντους διαφορά, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης αυτή η κατάκτηση έρχεται να επιβραβεύσει μία προσπάθεια εφτά χρόνων της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του Μπάμπη Τουτουντζόγλου, καθώς τόσο ήταν το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να αναγεννηθεί το τμήμα υποδομών του συλλόγου, φτάνοντας στην κορυφή της μπασκετικής Μαγνησίας.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου έκανε ειδική αναφορά σ’ αυτή την  επιτυχία, χαρακτηρίζοντάς τη ως τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών για το τμήμα μπάσκε του συλλόγου.

Αιολικός – Νίκη Βόλου 73-75

Δεκάλεπτα: 12-15 , 44-42, 57-56, 73-75.

Διαιτητές Ζαχαρής, Αβραμίδου

Αιολικός :(Σαμαράς ) Μισαηλίδης, Σαββίδης, Χράπαλος, Γκίστι, Πισιώτης, Σταθόπουλος,Βόντζος , Μπέας, Λάϊος, Αναστασιάδης, Στύλλας, Γουλέτσιος, Χατζής, Γραμματίκας, Κωστόπουλος .

Νίκη Βόλου : (Μαύρος – Τσιριγωτάκης) Παναγιώτου, Ζαμηλούδης, Τουτουτζόγλου, Ψιλοβίκος, Μόκας, Σούλης, Τσουκνίδας, Βαλής, Μπάντελης, Μανώλης, Μπάρτζιος, Ανδρεόγλου, Καλογήρου, Γελαδάρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις