Κανονικά με Κέρκυρα ο Αλαμάνης

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/1 στο νησί του Ιονίου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα δεν προέκυψε τις τελευταίες μέρες, με τον Θωμά Μακρή να δουλεύει με τους 15 επαγγελματίες παίκτες που έχουν απομείνει στην ομάδα, συν επτά ποδοσφαιριστές από…

…την ομάδα Κ19.
Είναι λογικό το κλίμα να είναι βαρύ στην ομάδα, τη στιγμή που υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν ανήσυχοι τις εξελίξεις στην ομάδα, με την ελπίδα να βρεθεί λύση, διαφορετικά την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Στην προπόνηση της Πέμπτης γυμνάστηκε σε πιο ελαφρούς ρυθμούς ο Κώστας Αλαμάνης, για προληπτικούς λόγους, καθώς είναι τραυματίας. Πάντως, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Στη διάθεση του Θωμά Μακρή βρίσκεται και ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, καθώς και ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος την προσεχή Τρίτη αναχωρεί για την Αργεντινή, καθώς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις