Χωρίς άγχος ο Διαγόρας στο Καναλάκι με Αχέροντα (pregame)

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Διαγόρας στα μπαράζ για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ 2, μετά από δύο παιχνίδια που έχει δώσει (έχει κάνει το ρεπό του). Σήμερα στις 6 μ.μ. και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αχέροντα Καναλακίου και χωρίς άγχος θα διεκδικήσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα από αυτή τη διαδικασία.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Στεφανοβικείου ολοκληρώθηκε και αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού επιστρέφει και ο Γιάννης Κυρίτσης από την τιμωρία του. Διαθέσιμοι είναι οι: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Λάιος, Γιώργος Σκύφτας, Θάνος Κυρίτσης, Κώστας Ζενούνης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Κυρίτσης, Αλέκος Κουβελάς, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Καραμανλής.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τάσης της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τον Νίκο Δημόπουλο της ΕΠΣ Φλώρινας και τον Λάμπρο Διαμαντή της ΕΠΣ Ηπείρου. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στον Ιωάννη Πάνο της ΕΠΣ Ηπείρου και παρατηρητή διαιτησίας στον Γρηγόρη Πάνου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις