Ο μπασκετικός Ολυμπιακός Β. έκοψε την πίτα του (24 photos)

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου , ο χορηγός του τμήματος μπάσκετ κατάστημα «Γερμανός» Γιώργος Ριτσάκης-Πέτρος Μπατζιάκας, παρέθεσε «δείπνο» σε όλο το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (γυναίκες – άνδρες) μαζί με τους προπονητές όλων των τμημάτων…

…και των ακαδημιών, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και το προεδρείο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην Ψησταριά «Ο Γιώργος» , χορηγό της ομάδας.
Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα όλη η οικογένεια του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου, έκοψε, τηρώντας το έθιμο, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και τα φλουριά, που αντιστοιχούσαν, κέρδισαν στις γυναίκες η Δανάη Αγκάνη και στους άνδρες ο Στέφανος Βλήτσιος.
Αρχικά μίλησε ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Τσεκούρας Νίκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Ριτσάκη Γιώργο και Μπατζιάκα Πέτρο για την ευγενική προσφορά τους, ευχήθηκε στις γυναίκες και στους άνδρες του Ολυμπιακού Βόλου καλή χρονιά , υγεία και προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες .
Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε το μέλος της κ. Γανώσης Κώστας, ευχόμενος και αυτός με τη σειρά του υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο ενώ καλωσόρισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου το νέο μέλος
της, την κόρη του Θωμά Καραγεώργου που ήλθε στη ζωή πριν τέσσερις ημέρες.
Από την πλευρά τους, ο συνδαιτυμόνας της βραδιάς κ. Ριτσάκης Γιώργος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία, επιτυχίες, ενώ τόνισε ότι η παρουσία του θα είναι συνεχής, βοηθώντας έτσι την προσπάθεια των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ.
Η εκδήλωση έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού όλων, στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, όπου όλα τα τμήματα, του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου, θα συναντηθούν και θα τηρήσουν το έθιμο.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις