Η σίγουρη αδειοδότηση της Καλαμάτας μετατράπηκε σε Plan B…

Μπορεί η Καλαμάτα να κατέκτησε το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όμως στο οργανωτικό κομμάτι η ομάδα της Μεσσηνίας θα πρέπει να αλλάξει επίπεδο καθώς είναι ανεπίτρεπτο η πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου να μην διαθέτει το επίσημο “διαβατήριο” της ΕΠΟ για τη Σούπερ Λιγκ 2. Η Καλαμάτα παρά τα ρεπορτάζ που την ήθελαν να παίρνει εύκολα… την αδειοδότηση της ΕΠΟ, δεν κατέθεσε καν έφεση στην αρνητική απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να κινηθεί με περιορισμό στις μεταγραφές.

Ας θυμηθούμε όμως τι έγραφαν τα ρεπορτάζ για την ομάδα της Μεσσηνίας για το θέμα της αδειοδότησης:

Στις 24 Ιουνίου το Sportstonoto.gr που καλύπτει καθημερινά το ρεπορτάζ της Καλαμάτας έγραφε για σίγουρη αδειοδότηση της καλαματιανής ΠΑΕ από την ΕΠΟ.

Μόνο η Βέροια από τις ΠΑΕ της Football League  – καθώς είχε, έχει, ως γνωστόν πια, άμεση  σχέση και επαφή με μεγάλη γειτονική της ΠΑΕ της Super League – είχε την σωστή και άμεση ειδική ενημέρωση για να συμπληρώσει τα προαπαιτούμενα έγραφα για να κάνει την σχετική αίτηση για να πάρει Αδειοδότηση από την ΕΠΟ, για την νέα SL2.

Οι περισσότερες έτσι από τις υπόλοιπες ΠΑΕ, όπως βέβαια και η Μαύρη Θύελλα, δεν έστειλαν καν αίτημα για Αδειοδότηση, την οποία φυσικά και θα πάρει (πολύ εύκολα μάλιστα η Καλαμάτα) μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ΄έρθει επίσημα η σχετική ενημέρωση – μέσω της SL2/FL – του νόμου Αυγενάκη.

Δέκα μέρες αργότερα η σίγουρη αδειοδότηση μετατράπηκε σε Plan B…

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη όσο αφορά την αδειοδότηση στη Μαύρη Θύελλα, καθώς οι άνθρωποι της μεσσηνιακής ΠΑΕ έχουν ήδη κινηθεί ταχύτατα  και έχουν καταστρώσει – και εφαρμόζουν βέβαια  ήδη – ένα πανέξυπνο και πρωτοποριακό θα λέγαμε  Plan B σχετικά με αυτήν και τις γρήγορες κινήσεις τους οργανωτικά και μεταγραφικά κυρίως στην ΠΑΕ Καλαμάτα .

Φυσικά βέβαια (εννοείται) πως δεν τίθεται καν θέμα για τα… 150.000 της εγγυητικής επιταγής, αλλά και του μετοχικού κεφαλαίου που έχει ήδη καλυφθεί από πέρυσι θυμίζουμε στην μεσσηνιακή ΠΑΕ, απλά  ίσως υπάρξει πρόβλημα  (όπως και σε όλες σχεδόν ΠΑΕ της κατηγορίας) με τα ασφυκτικά χρονικά όρια  την γραφειοκρατία της ΕΠΟ και κυρίως του νέου θεσμικού πλαισίου   της ΓΓΑ και του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Σχετικά τώρα με τις ανανεώσεις παικτών της ομάδας των οποίων έληξαν   τα συμβόλαια και δεν έχουν ανακοινωθεί  ακόμη από την μεσσηνιακή ΠΑΕ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα υπάρχουν – και άλλα – τρανταχτά μάλιστα ονόματα έκπληξη.

Περισσότερα όμως και εδώ από την Δευτέρα. Όλα σχεδόν όμως τα μεταγραφικά θέματα της Μαύρης Θύελλας θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 του Ιούλη, για ευνόητους λόγους. Όλα εκτός ίσως από (τα) τρία..”

πηγή φωτό: sportstonoto

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις