Ήττα για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στο Καναλάκι

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στο Καναλάκι από τον τοπικό Αχέροντα, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με πλασέ ο Ντόκος στο 31’. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Βέρμπης στο 65’ ενώ δύο λεπτά αργότερα Κυριάκης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τέταρτο γκολ για τον Καναλάκι που διαμόρφωσε και το τελικό 4-0 πέτυχε ο Γεωργάκης με σουτ στο 76’

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους έξι βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη κόντρα στον Ορφέα θα διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σκόρερ: Ντόκος (31’), Βέρμπης (65’), Κυριάκης (67’), Γεωργάκης (76’)

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Γεωργάκης (80’ Ερέκι), Πότσης (75’ Ντάμπος), Βέρμπης (75’ Αναστασιάδης), Ντόκος (80’ Εμβραϊζόγλου), Ζδράβος (66’ Κυριάκης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (Αρσένος): Αποστολίδης, Λάιος (46’ Σπαθής), Σκύφτας (46’ Καραμπούσης), Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Θ. Κυρίτσης, Κούβελας (68’ Σιώβας), Παπαγεωργίου (46’ Αλεξίου), Αναστασίου (59’ Κόφας), Μπλέντι Μούτσα, Γ. Κυρίτσης.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Πάνος (Ηπείρου)

φωτό: sportime24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις