Βέροια: Αποχωρήσεις και ανανεώσεις στο προσκήνιο

Την Παρασκευή έπεσε η αυλαία της περιόδου 2020 – 2021 για την Βέροια με την απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας του Βορείου ομίλου.
Οι παίκτες της Βέροιας απολαμβάνουν τις διακοπές τους, είτε σε κάποια παραλία, είτε κοντά στην οικογένειά τους, στον τόπο καταγωγής τους. Κάποιοι όμως από εβδομάδα, θα κληθούν να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, προκειμένου να διαπραγματευτούν την ανανέωση του συμβολαίου τους, το οποίο έληξε την 30/6/21, άλλοι για να λύσουν το συμβόλαιό τους που λήγει την 30/6/22, ενώ κάποιοι θα πληροφορηθούν ότι δεν θα ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.
Όσο για τις αποκτήσεις παικτών, αυτές θα ξεκινήσουν από την μεθεπόμενη εβδομάδα, με τους υπεύθυνους να γνωρίζουν τις θέσεις στις οποίες θέλει ενίσχυση η ομάδα και να μελετάνε συνεχώς τις προτάσεις που έχουν, αλλά και τους στόχους που οι ίδιοι γνωρίζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «kerkidasport», δέκα παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από την Βέροια και δέκα θα τους αντικαταστήσουν, από τους οποίους οι περισσότεροι θα είναι πρώτης γραμμής, δηλαδή 11αδάτοι.
Όσο για τους πέντε δηλωμένους ερασιτέχνες, κάποιοι από αυτούς θα δοθούν με υποσχετική σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας, ίσως και Γ΄ Εθνικής.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ (13)
Τσιμόπουλος, Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου, Πεταυράκης, Παπαχρήστου, Βεργώνης, ΝτιΤζιοβάνι, Καραγιάννης, Πόζογλου, Πασάς, Αποστολόπουλος.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ 31/7/22 (8)
Bελλίδης, Σκόνδρας, Mπουκουβάλας, Mπλέτσας, Mούργος, Oικονόμου, Λουκίνας, Σιμόνι.
ME THN IΔIOTHTA TOY EPAΣITEXNH (5)
Bάντσης, Tασιόπουλος, Περτσιούνης, Bασίλτσης, Ιωάννου.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Βεργώνης, Αποστολόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις