“Γεμάτος” στην άμυνα ο Βόλος

Μετά την απόκτηση του Φράνκο Ρομέρο, ο Βόλος πλέον, διαθέτει τέσσερις ικανότατους κεντρικούς αμυντικούς, καθώς στην ομάδα υπάρχουν και οι Γκρίλο, Γκιουλέν και Ρινέρ. Ολοκλήρωσε τις προσθήκες στην άμυνα και του απομένουν άλλες μία με δύο κινήσεις για τις θέσεις των εξτρέμ και έπειτα ό,τι κριθεί αναγκαίο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Για τους ακραίους επιθετικούς ο σύλλογος της Μαγνησίας εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, όμως μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται κάποια σε προχωρημένο επίπεδο. Άλλωστε η ομάδα δεν είναι υπό πίεση, μιας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει προχωρήσει με γρήγορα και σταθερά βήματα.
Ο Βόλος έχει πραγματοποιήσει εννέα μεταγραφές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τους Μάτιτς Κότνικ, Λεβέντ Γκιουλέν, Ζαν Πιέρ Ρινέρ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντες, Τομ Φαν Βέερτ και Φράνκο Ρομέρο.
Ο προπονητής Γκιγέρμο Αμπασκάλ, μαζί με τους συνεργάτες του, θα επιδιώξει να μοντάρει, όσο το δυνατόν καλύτερα, το σύνολο, έχοντας ολοκληρωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Από τις 30 Ιουνίου ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, ενώ πλέον οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται από χθες Κυριακή στην Πορταριά, όπου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. Την Τετάρτη 7/7 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στην Πορταριά τον Θησέα, σ’ ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, ενώ στις 9 Ιουλίου υπάρχει το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πριν οι «κυανέρυθροι» αναχωρήσουν στις 12 Ιουλίου για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκ των οποίων τα τέσσερα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις