Νέος προπονητής στον Αίαντα Σούρπης ο Ανδρωνάς

Σε αναζήτηση τεχνικού βρισκόταν ο Αίας Σούρπης, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Σιαμέτη (που συνεχίζει στον Πύρασο). Οι «κιτρινόμαυροι», που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ήθελαν έναν καταξιωμένο προπονητή και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μιχάλη Ανδρωνά.

Ο τελευταίος προέρχεται από μία τετραετία συνεχών επιτυχιών με την Δήμητρα Ευξεινούπολης, την οποία ανέλαβε στη Β’ τοπική κατηγορία το 2017 και την άφησε στη Γ’ Εθνική. Κάθισε στον πάγκο της σε 80 αγώνες πρωταθλήματος και είχε ποσοστό νικών 72,5% που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικό.

Ωστόσο, μόλις την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό ότι δεν θα συνέχιζε στη Δήμητρα και οι άνθρωποι του Αίαντα ήρθαν σε επαφή μαζί του. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στη συνέχεια η ομάδα της Σούρπης επισημοποίησε τη συμφωνία με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον καταξιωμένο προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά. Μιχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αίαντα, σου ευχόμαστε ολόψυχα πολλές επιτυχίες».

Ο ίδιος ο Μιχάλης Ανδρωνάς έκανε την ακόλουθη δήλωση στη «ΘτΔ»: «Οι άνθρωποι του Αίαντα με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Μπορώ να πω ότι ήλθαμε τα βρήκαμε μέσα σε πέντε λεπτά με τον κ. Κωστούλα και τους συνεργάτες του. Έχουμε κοινές ιδέες για το ποδόσφαιρο και συμφωνήσαμε σε ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Μας ενδιαφέρει η ομάδα να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και παράλληλα να αξιοποιεί τα νεαρά παιδιά της περιοχής. Θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Αίαντα στα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις