Στοίχημα: Βροχή τα γκολ σε Νορβηγία και Βραζιλία!!!

Μικρό το Δευτεριάτικο (05/07) ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα από το Copa America και τη Νορβηγία. Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους.

Πολλά γκολ στη Νορβηγία

Η πρώτη στοιχηματική επιλογή της ημέρας έρχεται από τη Νορβηγία. Στις 19:00, η Σταρτ υποδέχεται την Χαμ Καμ για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Η Σταρτ δεν έχει καταφέρει να βρει την απαραίτητη σταθερότητα στη φετινή αγωνιστική περίοδο και να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη. Παρά την αλλαγή προπονητή και την εύκολη νίκη στο ντεμπούτο του επί της Γκρόρουντ με 1-4, ακολούθησαν δύο σερί ήττες οι οποίες φανέρωσαν τις αδυναμίες της. Η πιο πρόσφατη από τη Στρέμεν (2-1) εκτός έδρας, με την ομάδα του Τιέλμελαντ, να μην ικανοποιεί με την εικόνα της. Μετρά μία νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Ανέτοιμος ο Γέργκενσεν, δύσκολα θα προλάβει ο Ουϊκάνι.

Η ΧαμΚαμ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, έπειτα από την πρώτη ήττα στη σεζόν, καθώς επιβλήθηκε της Ούλενσακερ (3-0) εντός έδρας. Προηγουμένως, το συγκρότημα του Ρέκνταλ είχε χάσει στην έδρα της Ράουφος, με σκορ 2-1. Εναντίον της Ούλενσακερ, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα για να φτάσει στο “τρίποντο”, όμως ουσιαστικά άργησε να το “καθαρίσει” με το δεύτερο τέρμα. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη ΧαμΚαμ, η οποία είναι στην κορυφή της κατάταξης. Δίχως σημαντικά προβλήματα η αποστολή.

Πολύ ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της Σταρτ, προέρχεται από 4 σερί Over με Goal/Goal, Over ήταν και τα τρία τελευταία της ΧαμΚαμ. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο ματς και πολλά γκολ, επομένως θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 2.00.

Ανοίγει το ματς στο Ρίο!

Η δεύτερη στοιχηματική επιλογή μας είναι μεταμεσονύκτια. Στις 02:00, η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού για τα ημιτελικά του Copa America στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Βραζιλία ζορίστηκε, αλλά τελικά κέρδισε με 1-0 την Χιλή, σε έναν αγώνα που δυστυχώς «σημαδεύτηκε» από ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα του Γκαμπριέλ Ζέσους που αποβλήθηκε. Παρόλα αυτά η ομάδα του άντεξε και συνεχίζει την πορεία της ως φαβορί και ως οικοδέσποινα για την κατάκτηση του τροπαίου, με επόμενο εμπόδιο το Περού, το οποίο συναντάει δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, έχοντας κερδίσει με 4-0 πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη φάση των ομίλων.

Αυτή ήταν και μία από τις 11 νίκες που έχει πετύχει στα 12 τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη η ομάδα του Τίτε, έχοντας φέρει μόνο μία ισοπαλία με το Εκουαδόρ, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και παίζοντας με πάρα πολλές αλλαγές.

Το Περού έδειξε σθένος, ψυχή και χαρακτήρα και έφτασε στα ημιτελικά αποκλείοντας με 4-3 στα πέναλτι την Παραγουάη και ενώ είχε προηγηθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε με 3-3 στην κανονική του διάρκεια. Και μετά την ήττα του από την Βραζιλία, έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του.

Ο προπονητής του, Ρικάρντο Γκαρέκα, είπε πώς πέραν του γεγονότος πώς η αντίπαλος τους είναι φαβορί, όλες οι ομάδες όταν φτάνουν στα ημιτελικά έχουν φιλοδοξίες και το ίδιο συμβαίνει και με την δική του.

Η Βραζιλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, ωστόσο οι αποδόσεις στη νίκη της είναι πολύ χαμηλές. Αυτό που αξίζει το ποντάρισμά μας είναι το Over 2.5, σε απόδοση 1.84. Η ποιότητα της “σελεσάο” είναι γνωστή, μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, την ώρα που το Περού θα παίξει δίχως άγχος και μας έχει συνηθίσει σε ανοιχτά παιχνίδια, προερχόμενο από 6/7 Over!

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις