“Καμπάνα” 8.250€ στον Ολυμπιακό Β.

Δεν του έφταναν τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, ήρθε και το πρόστιμο ύψους 8.250€ της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Αυτή ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στην βολιώτικη ΠΑΕ για πειθαρχικά παραπτώματα που διαπράχθηκαΝ στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο αγώνα τιμωρήθηκε και ο ΠΑΟΚ με πρόστιμο 2.000€, ενώ ποινή εξαίρεσης τριάντα ημερών επιβλήθηκε και στον παρατηρητή του αγώνα, κ. Αγνάντη. Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Απόφαση 13/2016, εγκαλούμενα σωματεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αγώνας Κυπέλλου Ελλάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 17-12-2015:
Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων. Κηρύσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέες για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων διακοσίων πενήντα (8.250,00) ευρώ. Επιβάλλει στη δεύτερη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

-Απόφαση 14/2016, εγκαλούμενος Σπυρίδων Αγνάντης, παρατηρητής αγώνα Κυπέλλου Ελλάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 17-12-2015:
Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό του αδίκημα. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνα για τριάντα (30) ημέρες.