Καλαμάτα: “Βράζει” ο Πρασσάς – Σχεδόν άδειος ο φάκελος της αδειοδότησης

Στην Καλαμάτα το πήραν απόφαση πως έχασαν το «τρένο» για την αδειοδότηση της ΕΠΟ. Ούτε ο Ζαγοράκης μπορεί να αλλάξει τους κανονισμούς, ούτε μπορεί να υπάρξει νέα παράταση για τις ομάδες που δεν μπήκαν στον κόπο να καταθέσουν έστω και έφεση.

Οπότε είναι απόλυτα λογικά ο ιδιοκτήτης και χρηματοδότης της ΠΑΕ Καλαμάτα, κ. Πρασσάς να εμφανίζεται έξαλλος για την εξέλιξη αυτή και να αναζητά τους υπεύθυνους για το φιάσκο του φακέλου που κατατέθηκε. Μάλιστα, το sportstonoto.gr κάνει λόγο για ελλιπέστατο φάκελο ενώ η διοίκηση δεν κατέθεσε καν έφεση στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το άρθρο του sportstonoto.gr:

“Προ των πυλών ενός (ακόμη) μεγάλου – τεράστιου φιάσκου που αφορά τον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ Καλαμάτα, έχουν να κάνουν στην Μαύρη Θύελλα, γεγονός που έχει προκαλέσει την τρομερή οργή του Γιώργου Πρασσά στην ομάδα…

“Εγώ ότι μου λένε το κάνω! Δύο χρόνια τώρα δεν έχω σταματήσει να πληρώνω τα πάντα και τους πάντες μέσα και… έξω από την ΠΑΕ. Δεκαπέντε ημέρες στην Καλαμάτα, κυριολεκτικά πλήρωνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, σχεδόν όποιον χτυπούσε την πόρτα και έμπαινε μέσα στα γραφεία της ομάδας μας. Και τώρα μου λένε, μου ψελλίσουν… σιγά – σιγά πως  δεν θα πάρουμε φέτος την αδειοδότηση (!) που πρέπει  και πως δεν θα μπορούμε να κάνουμε κανονικά  μεταγραφές! Αν είναι δυνατόν πια! Είμαι τρομερά οργισμένος και σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες. Οι μεταγραφές μας ήταν και φέτος – όπως και πέρυσι, που τελικά δεν έγινε η αναδιάρθρωση και δεν παίξαμε στην Β’ Εθνική – έτοιμες και από μέρα σε μέρα θα τις ανακοινώναμε, μεταγραφές από Β’ Εθνική και πάνω και τώρα ξανά τα ίδια, πρέπει να γίνει επαναπροσδιορισμός των πλάνων  της Καλαμάτας”.

Αυτά λέει, δηλώνει γεμάτος πικρία και οργή ο Γιώργος Πρασσάς στους φίλους και στους συνεργάτες του στην μεσσηνιακή ΠΑΕ και φυσικά ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ έχει. Το ίδιο και ο μεγάλος  Νίκος Αναστόπουλος: “Εγώ έβγαλα πρώτη την ομάδα. Ο πρόεδρος μου ζήτησε το πρωτάθλημα  και αυτό πήραμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε και δημιουργήθηκε από το πουθενά θέμα στην Μαύρη Θύελλα. Κρίμα, περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα γίνει…, τονίζει στο περιβάλλον του και ο Πρωταθλητής  “Αλενατότρε“.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο φάκελος της ΠΑΕ Καλαμάτα κατατέθηκε στην ΕΠΟ ελλιπείς (!), παρότι από πέρυσι  (sic)  ήταν γνωστό πως οι δύο πρώτες ομάδες θα ανέβαιναν απ’ ευθείας στην Super League 2 και πως έπρεπε  να καταθέσουν τα συγκεκριμένα έγραφα στον φάκελο αδειοδότησής τους. Ήταν δηλαδή δουλειά καθαρά λογιστή και δικηγόρου. Αντίθετα η Μαύρη Θύελλα, όχι μόνο αμέλησε “εγκληματικά” να το πρέπει  αυτό, αλλά αντίθετα κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης σχεδόν… άδειο και από πάνω δεν έκανε ούτε έφεση (!!!) στην πρωτόδικη απόφαση, έτσι ώστε να μπορεί τώρα να σώσει την κατάσταση. Η FIFA και η UEFA είναι ξεκάθαρες πάνω σε αυτό. Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι η ΕΠΟ και ο Ζαγοράκης.

Αντίθετα οι 8 ΠΑΕ της SL2 οι οποίες δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο ακόμη, μπορούν να ελπίζουν. Σε μία σωστή κατάθεση, αλλά και στην έφεση μετά. Με τα έως τώρα πάντα δεδομένα της Μαύρης Θύελλας έχουμε ναι μεν αδειοδότηση, αλλά μόνο με 3 μεταγραφές πάνω από 25 ετών. Απίστευτο, ομάδα, ΠΑΕ που στην Football League (στην Γ’ Εθνική κατηγορία δηλαδή) είχε ήδη 400.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, με πρόεδρο που έχει βάλει ήδη πάνω από 2.000.000 (!) σε αυτήν, να μην μπορέσει να πάρει άδεια για μεταγραφές! Ζούμε ξανά, δυστυχώς, στιγμές, εφιάλτες του παρελθόντος μέσα σε τούτη την ομάδα…”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις