Επιστρέφει ο αρχηγός, προς την έξοδο ο Νάκας

Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς ενοχλήσεις έβγαλε το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του, για το ντέρμπι με τον Αιγινιακό.

Η επιστροφή του αρχηγού και η προσθήκη του Κώστα Λίμα, γεμίζουν και πάλι την αριστερή πτέρυγα της αμυντικής γραμμής, καθώς η αποχώρηση του Ατανάς Πασκούλεφ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου ανάγκασε τον κυανόλευκο τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον Αναστασίου στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στα καθήκοντά του.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Χρήστου Κανελλόπουλου στο βασικό σχήμα, ο οποίος μετέχει κανονικά στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι δεν αποκλείεται να δούμε τον Χεράρδο Νοριέγα να φοράει φανέλα βασικού καθώς δείχνει σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση και έχει τον ρυθμό για να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Αντίθετα, οι δρόμοι της Νίκης με τον Στέλιο Νάκα δείχνουν να χωρίζουν, με τον ποδοσφαιριστή να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις