Οικογενειακό κλίμα και γεύμα στους “μικρούς” του Βόλου για τη λήξη της σεζόν (photos)

Επίσημα έπεσε η αυλαία για την φετινή δύσκολη αθλητική χρονιά στην Κ19 του Βόλου. Φέτος με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση η ομάδα Νέων (Κ19) τα πήγε περίφημα, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, που με πολύ καλές εμφανίσεις και αρκετές νίκες έκλεισε ιδανικά αυτή η ιδιαίτερη αθλητική χρονιά.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Βαβανέλος και ο τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, παρέθεσαν δείπνο στους αθλητές, οι οποίοι όλη τη χρονιά κατέλαβαν τεράστια προσπάθεια, ώστε να σταθούν επάξια σ’ ένα πρωτάθλημα τόσο υψηλού επιπέδου και αντιμετωπίζοντας ομάδες με τεράστια παράδοση.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, στο Σουτραλί Αγριάς, δίπλα στη θάλασσα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ξέγνοιαστη βραδιά, ενωμένοι και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με καλοκαιρινή διάθεση κύλησε η βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα Ιουλίου, αφού γεμίσουν τις μπαταρίες, προσδοκώντας σε νέες εμπειρίες από τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και σε νέα αθλητικά ταξίδια, που μόνο το ποδόσφαιρο προσφέρει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις