Αγώνας “επιβίωσης” για Κένταυρο κόντρα στη Φθία

Έναν σημαντικό αγώνα δίνει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 18.00 στο ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Φθίας Λαμίας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών. Είναι ο πρώτος αγώνας εντός έδρας για την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία θέλει με τη στήριξη των φίλων της να πετύχει ακόμα ένα το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας μάλιστα έχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς θα…

…κρίνει πολλά για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αγριάς, για να παραμείνει στη κατηγορία. Ο Κένταυρος Αγριάς έχει αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχει δηλαδή 6 βαθμούς περισσότερους από τη Φθία Λαμίας και 3 βαθμούς περισσότερους από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, τις δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Χαρίτσος – Νάσκος. Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες στη Λαμία, με σκορ 21 – 21.

Συμμετοχή των υποδομών σε τουρνουά στη Λαμία

Τα τμήματα υποδομών Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς θα συμμετέχουν σε τουρνουά στη Λαμία το πρωί της Κυριακής 17 Ιανουαρίου. Το τουρνουά διοργανώνει ο σύλλογός Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας και θα συμμετέχουν νεαροί αθλητές από τους Αμφικτύονες, τον Κένταυρο Αγριάς και τον Α.Σ. Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις